Sari la conținut

Vand amplificator A-350 IEI

Vizitator redfury

Postări Recomandate

Vizitator redfury

Vand amplificator A-350 IEI,functional,mici defecte la comutatoarele de reducere a puterii(cel de 6% tinde sa ramana blocat,eu il tin pe 25%)..Aspect destul de bun optic,probabil mai necesita mici reglaje-un canal suna putin mai incet-nush exact 5-10% max probabil de la schimbarea finalilor de pe 1 canal acum vreo 10 ani(avea 2N2055/6 si am gasit 2N3055HV-cica High Voltage).Eu avind condensatorii de la tweetere diferiti(la unul 2,2 micro iar la celalalt 3,3)am ceva diferente intre cum suna boxele asa ca s-ar putea sa fie de la boxe,n-am incercat cu altele si m-a fost lene sa schimb cond de la tweeter...Potentiometrii mai fashiie uneori.O dau ca vreau sa trec la altceva putin mai puternic,probabil tot ceva vintage in zona 50-100W/8ohm..Astept oferte rezonabile pe topic sau in privat.

Editat de redfury
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
Vand amplificator A-350 IEI,functional,mici defecte la comutatoarele de reducere a puterii(cel de 6% tinde sa ramana blocat,eu il tin pe 25%)..Aspect destul de bun optic,probabil mai necesita mici reglaje-un canal suna putin mai incet-nush exact 5-10% max probabil de la schimbarea finalilor de pe 1 canal acum vreo 10 ani(avea 2N2055/6 si am gasit 2N3055HV-cica High Voltage).Eu avind condensatorii de la tweetere diferiti(la unul 2,2 micro iar la celalalt 3,3)am ceva diferente intre cum suna boxele asa ca s-ar putea sa fie de la boxe,n-am incercat cu altele si m-a fost lene sa schimb cond de la tweeter...Potentiometrii mai fashiie uneori.O dau ca vreau sa trec la altceva putin mai puternic,probabil tot ceva vintage in zona 50-100W/8ohm..Astept oferte rezonabile pe topic sau in privat.

daca se poate sa ne spuneti un pret ca sa nu va simtiti jignit de ofertele noastre daca mai este valabil morning1.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock