Sari la conținut

Program antistres pentru alegatorii dezamagiti.

resort

Postări Recomandate

Cred ca acest program are un foarte mare potential psihologic recuperator - compensator pentru alegatorii dezamagiti si sceptici fata de performantele criticabile ale clasei noastre politice. Utilitatea si eficacitatea maxima a programului la conditiile politice specifice tarii noastre ar necesita adaptarea programului si completarea lui cu anumite secvente si rutine potrivite dorintei alegatorilor dezamagiti.

Pentru ca eu nu am suficiente cunostinte in domeniu, rog pe oricine se pricepe si este in masura sa gaseasca raspunsuri la urmatoarele:

- cum a fost realizat programul in excel?

- care sunt pasii programului?

-cum pot fi modificate anumite secvente?

- etc..

Dupa ce vizionati, testati si analizati programul, va rog sa va dati parerea despre program, ce secvente ar trebui modificate, necesitatea unor noi secvente, ce alte noi programe similare ca idee pot fi realizate, etc.. Va astept si multumesc.

:hi:

R_U_A_Shoe_Thrower.xls

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca este un flash inserat in Excel. Ai fisierul original ?

Daca il ai, poti sa-l editezi cu programul asta:

http://www.sothink.com/product/swfquicker/

Sunt intrebat: Ai fisierul original? Ma tem ca nu inteleg chiar bine semnificatia "fisier original".

Daca inseamna fisierul care a fost cumparat, atunci raspunsul este NU. Cred ca acest programel este free si l-am obtinut simplu prin copiere fara nici o greutate si nu are serial num. Nefiind un fisier executabil - cu extensia exe - am crezut ca poate fi editat ca orice fisier excel (xls).

Daca insa intrebarea se refera la un fisier sursa din acelea din care prin nu stiu ce scamatorie se face fisierul rxecutabil exe din care nu mai intelegi nimic, apoi asa ceva n-am.

Sunt tare dezamagit din cauza ca la intrebarea pusa raspunsul oricum este nu si deci eu nu pot face editarea programelului .

Totusi, eu continui sa studiez swf quicker si astept si alte sugestii si pareri, mai ales daca v-a placut programelul. Cu multumiri pentru iuly2010

Link spre comentariu

Nu pot sa cred ca in gradina acestui forum cu peste 7230 membrii sa nu se gaseasca un gospodar care sa priceapa si sa aiba bunavointa de a-mi raspunde la nepriceperea mea descrisa in deschiderea topicului. Cred ca eu nu m-am exprimat destul de clar ce vreau. Pe scurt, vreau ca in acel programel de numai 96,5Kb sa pot include fotografia omului politic pe care l-am votat si care m-a dezamagit si apoi sa-i aplic un tratament de optimizare a comportamentului sau pentru viitoarele alegeri din 2012. Cred ca astfel imi voi recapata linistea si somnul, pierdut dupa alegeri. In plus, prin acel programel, oricine va putea proceda la fel ca mine, schimband doar fotografia politicianului preferat.

Cum, nu ati deschis inca acest programel sa-l vedeti?! Iata-l atasat si numai cu un simplu clic vedeti despre ce-i vorba si astept parerea dv.

R_U_A_Shoe_Thrower.xls

Link spre comentariu

Legat strict de joc:

Jocul necesita Adobe Flash Player pentru vizualizare.

In consecinta, deduc ca e facut cu Adobe Flash. Puteti folosi de ex. Adobe Flash CS4 Professional 10.0, e trial, pentru a incerca sa schimbati fata lui Bush, cu a celui pe care doriti sa-l mitraliati cu pantoful.

Legat de idee:

Pantoful a fost aruncat doar prin Irak, Turcia, de catre o persoana din partidul radical Sarb, si mai nou pe undeva prin marea Rusie, ceea ce denota, cel putin mie, ca nu e o "apucatura" demna de urmat. (cel putin nu in public)

Daca e insa sa ne raportam la linistea pierduta si nesomn, putem spune ca suntem o natiune nelinistita de cand cu mortii de la Revolutie. In cine ar trebui schimbat Bush in acest joc al pantofului aruncat, ca sa ne recapatam linistea ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock