Sari la conținut

system

georgika

Postări Recomandate

salut....sunt nou pe aici si daca nu am postat unde trebuie va rog frumos sa ma iertati...

am primit ieri un subwoofer Delux DLS-2101....si acumama nu am sateliti.......

knd l-am desfacut am vazut ca sunt 3 amplificatoare....daca nu ma insel 2 sunt de 18 watzii adica pentru sateliti.....am cautat si pe net da am vazut sateliti micuti...si nu pot sa inteleg de ce pun difuzoare de 3-4 watzi...cand pot pune de 30 de watzi....

bun am intrat in prea multe detaliii...ce vreau sa va intreb...ce sa pun ca sateliti...??as putea cumpara niste twetere si difuzoare de 30 de watzi sa fac niste sateliti ca daca stau si ma gandesc s-ar auzi mai tare bass-ul...nu ?? Si ar afecta subwoofer-ul cu ceva....sa nu se mai auda la puterea lui ??

daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscator

va multumesc

Editat de georgika
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe net zice asa:

20W+2*8W RMS

Deci nu are rost sa-ti faci sateliti de 30 W.

Mai cauta pe net, poate gasesti un sistem clasic 2.0, boxe ptr. calc., suficient de puternici ( de vre-o 2*10W)

Link spre comentariu

salut...

sunetu de la sateliti iese gata filtrat....adica nu da bass delok??

va multumesc

Salut, iti spun eu, ai ghicit. scratch_one-s_head.gif

Satelitii nu au bass sau joase. Acesta se duce numai catre woofer si subwoofer.

Cu ce integrate este facuta amplificarea pe satelitii ? spui ca sunt de 18W. Cum ai aflat asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock