Sari la conținut

Canale posturilor TV de pe sateliti receptionati in Romania

releu

Postări Recomandate

M-a intrebat un vecin unde ar putea gasi o astfel de lista (canalele TV repartizate pe fiecare satelit receptionat in Romania), eventual un site web, unde lista sa fie updata in fiecare luna daca nu saptamana. Am cautat ceva pe internet dar nu am gasit nimic, sau poate nu am cautat suficient de bine.

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lista cu repartizarea canalelor de televiziune si nu numai pe satelitii disponibili pentru Europa a fost publicata intr-un supliment al revistei TV Satelit acum cativa ani. Dar, precum ai intuit, aceasta lista este actualizata de regula lunar iar accesul la o astfel de lista se poate face accesand site-ul (din pacate nu are forma pe care cred ca o cautai):

http://www.lyngsat.com/

Acest site prezinta informatii cu privire la canalele radio si TV disponibile pe orice satelit din lume. Nu iti ramane altceva de facut decat sa selectezi canalale care te intereseaza pentru o anumita zona geografica, ex. Europa, si apoi sa vezi daca in Romania se poate receptiona bine acel satelit.

Un alt site util in acest sens:

http://en.ljbc.net/online/frequencies.html

P.S. Din cate imi aduc aminte erau niste antene parabolice care permiteau receptia a doi sateliti o data. Bineinteles ca receptia celor doi sateliti implica respectarea unor conditii. Ai putea achizitiona o astfel de antena + LNB.

Totusi, cred ca acum sunt operatori care ofera, cel putin in privinta receptiei programelor romanesti, solutia aproape completa. Nu ma e nevoie sa exemplific pentru ca cred ca stii la ce ma refer.

NUMAI BINE

Link spre comentariu

Ok, mersi. Stiu ca sunt operatori care ofera solutia completa dar cunostinta respectiva are antena+LNB din anii 90 si dorea sa stie asa, daca se merita sa o pozitioneze pe un anumit satelit, sa mai culeaga cate un program in plus pe langa celelalte date de unul din operatori respectivi. Receiver-ul pe care il detine este tot un Nokia din 1997, bunicel cei drept, digital.

Link spre comentariu

Releu!Mai nou multe canale tv prin satelit sunt digitale,putine au ramas analoge.eu am receptor facut de mine in anul 88 si prindeam Astra .Azi daca vrei sa prinzi ceva bun ai nevoie de o antena si LNB universal.Fii mei monteaza antene Digit,acum au aparut receptoare duble numai pt partea de vest al tari.Cu receptorul meu Home made abia mai prind ceva ramasite analoge. :093: :084:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock