Sari la conținut

Vand Laptop Toshiba Satellite L300-170

EL-Gabry

Postări Recomandate

Vand Laptop Toshiba Satellite L300-170,in garantie la Altex,factura,certificat,declaratie conformitate,carti...

Caracteristici complete :

Toshiba Satellite L300-170

Laptop-Notebook Toshiba Satellite L300-170, Procesor Intel Pentium Dual-Core Processor, Frecventa procesor T2410 (2.0GHz), Memorie cache L2 1MB, Memorie totala instalata 2GB, Tip memorie DDR2 RAM, Display 15.4 inch Widescreen, Rezolutie WXGA (1280 x 800 pixeli) TruBrite, Controler video Intel Graphics Media Accelerator X3100, Memorie video pana la 358 MB, Capacitate HDD 250GB S-ATA, Viteza de rotatie HDD 5400rpm, Tip unitati optice DVD Super Multi (Double Layer, Sunet Toshiba Bass Enhanced Sound System, Boxe, Microfon, LAN/Modem Fast Ethernet LAN, international V.90 modem (V.92 ready), Wireless 802.11a/b/g, Sistem de operare; Genuine Windows Vista Home Premium Edition, Sloturi de extensie Express Card slot, 2 memory slots, Interfete 3 x USB 2.0, DC-in, external monitor, RJ-11, RJ-45, headphone (stereo), external microphone, Tehnologia acumulator Lithium-Ion, Garantie 1 an, Greutate (Kg) incepand de la 2.56 kg, Alte caracteristici : Garantie internationala,SM BIOS compliant, HD Audio support, integrated VGA Web Camera and microphone, Enhanced Intel SpeedStep Technology.

Cumparat cu Vista preinstalat,apoi a rulat o perioada cu Windows 7,acum are pe el XP SP3.

Arata perfect.Bateria tine ca in prima zi.Bonus geanta de transport si mouse optic.

Poze reale :

http://i45.tinypic.com/fedv06.jpg

http://i45.tinypic.com/2me90o.jpg

http://i45.tinypic.com/11rvd3q.jpg

http://i45.tinypic.com/33bpmah.jpg

Transport in tara numai prin curierat rapid.

Pret : 1699lei

Tel : 0745 / 675366

Piatra-Neamt

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce vrei sa-l vinzi ?

Daca ai iesit pe usa magazinului pretul scade cu 25...50% fata decat l-ai luat. TIne minte! Un 300Euro ar parea mai rezonabil dar nu mai mult! Dar avand in vedere cam ce probleme apar la instalarea windows-ului (mi-a zis cineva ca nu-i vedea placa de retea, ba citisem prin alta parte ca de abia ruleaza un Counter Strike de prin 2004...) prefer sa ma orientez catre un HP, e mai stabil.

p.s. daca tii la pretul ala nu cred ca il vinzi!

BAFTA smoking.gif

Link spre comentariu

1.Il vand ca sta degeaba.E pacat de el.

2.Este luat cu 2450 lei pe factura (impreuna cu geanta si mouseul) l-am pus la vanzare cu 1650 lei.De unde se mai poate rupe ceva.Socoteste tu cu cate procente am scazut pretul.Am avut si un Asus X51-AP156,cam cu aceleasi caracteristici,tot nou dar fara garantie si fara web incorporat si l-am vandut cu 1500 lei fara geanta si mouse.300 de euro este infim,mult prea putin fata de valoarea sa,oricata ''criza'' ar fi.Orice pret as pune,prima fraza este ''negociabil?'' sau ''cat mai lasi?''.

3.XP SP 3 eu l-am instalat cu driverele luate de pa pagina oficiala a producatorului.Singurul driver care l-am gasit separat a fost pt.Wireless,care l-am luat de pe site la Intel.Asta pt.ca placa wireless este Intel.Acum am toate driverele arhivate daca o sa am nevoie de ele ulterior.Nicio problema la instalare,e cea mai mare prostie auzita.

4.Jocurile nu ma pasioneaza de nici un fel,incepand de la Solitaire pana la cel mai nou joc aparut.Placa video este share,asa ca tu stii mai bine.

5.Pretul nu este neaparat fix,daca esti cu adevarat interesat,fa-mi o oferta de bun simt.Am factura cu cat a costat.Daca nu...bafta la alegerea HP-ului.

Numai bine.

Editat de EL-Gabry
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock