Sari la conținut

Ajutor TV Eurocolor CTV 2046


oldjimmy70
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

La un TV Eurocolor CTV 2046 -sasiul este 11AK30A14- ledul de st- by sta aprins pe rosu. Daca incerc sa il pornesc, indiferent daca incerc din CH+, CH- sau telecomanda, incearca sa pornesca pt o fractiune de secunda, ledul se face verde, traful din sursa tiuie putin, apoi ledul se face la loc rosu si ...asta-i tot!

Am masurat finalul linii BU 808 -e OK, am schimbat C ul din baza, degeaba.

Am pus becul in serie pe sursa (in loc de R 823 care este de 5 ohmi/5 w) si tot nimic.

Orice sfat este binevenit!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock