Sari la conținut

defect sursa dvd

Postări Recomandate

sall, am un dvd panasonic cu tuner a mers ff bine dar mi sa stricat sursa si imi pare rau sal arunc, as dori daca ma puteti ajuta cu o schema pt sursa ''sanken PSC10167G M'' si un tranzistor mosfet 2sk3530-01 MR sau un link de unde pot cumpara acest tranzistor. Va rog ajutati-ma! scratch_one-s_head.gif

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2561-defect-sursa-dvd/
Distribuie pe alte site-uri

Schema la sursa Sanken nu ai sa gasesti sau cel putin ai sanse ca la pontul cel mare. la jocul 6 din 49.

Ai probat DVDul, de curiozitate, pe o alta sursa, respectand tensiunile de alimentaRE? Incearca sa faci lucru asta, nu conteaza ce sursa, pot sa faci rost si de una liniara decat in comutatie, ca pentru teste merge si asa. De abia dupa aceea ai sa vezi daca se justifica sa cumperi alta sursa DVDului. Dar ma tem ca nu, pt ca produsele astea electronice astazi sunt contruite intr-o asa maniera incat e mai rentabil sa cumperi alta decat sa o repari.

BAFTA smoking.gif

Editat de releu
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2561-defect-sursa-dvd/#findComment-23323
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock