Sari la conținut

Daca maine ar fi alegerile, cu cine ati vota?

donpetru

SONDAJ 2009  

24 membri au votat

1. 1. Daca maine ar fi alegerile, cu cine ati vota?

• Traian Basescu
      10
    • Mircea Geoana
      5
    • Crin Antonescu
      4
    • Sorin Oprescu
      1
    • Vadim Tudor
      3
    • Gigi Becali
      1
    • Kelemen Hunor
      0
    • Altii
      0

Postări Recomandate

M-am gandit sa realizez un sondaj, pentru ca sincer sa va spun, chiar nu stiu cu cine sa votez sau daca se merita sa mergem la vot!

Asadar, putem dezbate aici in acest topic problema alegerilor si cum vor influenta aceste alegeri viitorul apropiat al Romaniei.

P.S. Nu uitati sa votati.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu toate ca nu sunt votant PNL,eu optez pentru Crin Antonescu,este un om al dialogului,calitate necesara in politica,avand in vedere ca doar prin aliante se poate guverna,nu mai obtine nimeni 50%+1.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Va salut,

Am votat pentru continuitate, de PSD m-am lamurit, au facut tot posibilul si teatrul sa iasa de la guvernare, fara sa numeasca alt prim ministru la interne. Halal de ei, cei mai banditi. PRM, prin liderul lor, e doar gura de ei, pt. ca nu vor face nici mai mult sau mai putin decat ceilalti. Ne trebuie un guvern care sa aiba pile la FMI si Banca Mondiala, pentru ca daca nu vin bani, va fi vai si amar de viata romanilor.

Cu stima,

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

L-as vota pe Antonescu, dar nu am cum sa nu imi aduc aminte ca la PNL de fapt comanda Dinu Patriciu.

Ce am cu Dinu Patriciu ? Pai am un of mare. In 2004, cand PNL si PD se luptau pe viata si pe moarte sa debarce PSD-ul canceros de la guvernare, dumnealui sponsoriza atat Alianta DA (PNL+PD) cat si PSD. Pe el il interesau doar afacerile personale. Da-o-ncolo de doctrina. Da-o-ncolo de natiune.

Daca PNL ii retrage carnetul de partid lui Dinu Patriciu votez cu Antonescu. Deci, mai au timp sa castige un alegator cel putin.

Pana atunci insa am alta optiune, pe care ca si @politehnica, n-o divulg. hi.gif

Editat de SIG
Link spre comentariu

L-as vota pe Antonescu, dar nu am cum sa nu imi aduc aminte ca la PNL de fapt comanda Dinu Patriciu.

Ce am cu Dinu Patriciu ? Pai am un of mare. In 2004, cand PNL si PD se luptau pe viata si pe moarte sa debarce PSD-ul canceros de la guvernare, dumnealui sponsoriza atat Alianta DA (PNL+PD) cat si PSD. Pe el il interesau doar afacerile personale. Da-o-ncolo de doctrina. Da-o-ncolo de natiune.

Daca PNL ii retrage carnetul de partid lui Dinu Patriciu votez cu Antonescu. Deci, mai au timp sa castige un alegator cel putin.

Pana atunci insa am alta optiune, pe care ca si @politehnica, n-o divulg. hi.gif

Desi sunt de partea tinerilor nu vreau sa votez cu cineva care in tot timpul cat a fost parlamentar a absentat atat de mult incat daca era retribuit dupa prezenta murea de foame.

Link spre comentariu

Daca PNL ii retrage carnetul de partid lui Dinu Patriciu votez cu Antonescu.

Chiar daca faptele sunt asa cum spuneti Dvs.retragerea carnetului, rezolva situatia?Dar Basescu este curat,ingerel?Din ce-ati scris,aceasta am inteles,daca nu PNL,nu PSD ce mai ramane,PDL si Basescu,candidatul lor.

Link spre comentariu

Pentru ca Vadim nu a fost deloc la guvernare si chiar nu am pe cine sa votez, am votat VADIM.

Saracu, de atatia ani viseaza sa ajunga presedinte, eu zic sa-i dam o sansa, chiar daca s-ar putea sa faca la fel de multe ca ceilalti.

BAFTA! TRAIASCA ROMANIA! 1appl.gif smoking.gif

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
un sondaj cu turul 2: Basescu - Geoana.

Eu am votat cu Antonescu,dar in turul 2 votez cu Geoana,deoarece daca se tin de cuvant,inseamna guvern Johanis si trebuie incercata si formula aceasta(pare buna),cu Basescu stiu cum este si nu mai vreau,daca ar candida impotriva lui Jiji si tot ar fi o optiune mai buna din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu

Eu am votat cu Antonescu,dar in turul 2 votez cu Geoana,deoarece daca se tin de cuvant,inseamna guvern Johanis si trebuie incercata si formula aceasta(pare buna),cu Basescu stiu cum este si nu mai vreau,daca ar candida impotriva lui Jiji si tot ar fi o optiune mai buna din punctul meu de vedere.

Citindu-va am avut o senzatie de d?j? vu, cand tot asa PSD-ul, aka PDSR, a pus la carma tarii un om blajin, Ion Iliescu, ce ne plangea pe umar de mila si se dadea solidar cu amarastenii Romaniei, chiar si pe mine m-a vrajit la inceput cu atata compasiune aparenta, in timp ce restul PSD-ului fura pe rupte.

Deci, tine de strategia PSD sa scoata ochii romanilor cu un premier/presedinte serios, sa poata fura ei pe la colturi.

Un rahat nu va fi niciodata bici si nici PSD nu va fi nicicand altceva decat un partid de hoti.

Sa cred oare hotul ca nu va mai fura, si ca o curva poate deveni smerita candva ?

Ipocrizia cea mare este ca partidul care a ruinat Romania, PSD adica, se lupta acum pentru binele nostru, iar durerea cea mare este ca romanii au memoria scurta. (sau doar cand vor)

Link spre comentariu

Daca la d-voastra densitatea de hoti intr-un partid nu are relevanta, daca trecutul unui partid de asemenea, atunci sa lasam trecutul sa ne pleseneasca din nou.

Cine nu invata din istorie atunci invata din prostie sau inocenta repetata.

Editat de SIG
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock