Sari la conținut

realizare bookshelf ajutor

SEED

Postări Recomandate

Buna seara d-lor.Sunt nou pe forum (si in ale facutului de boxe) si as avea nevoie de un pic mai mult ajutor daca se poate.

Treaba sta in felul urmator: am achizitionat 2 difuzoare phillips,difuzoare cu care erau echipate combinele muzicale facute in ungaria.

Difuzoarele sunt pe 6 ohm si cica omul zice ca au 50w.

Asta e codul PSS M'SIA 2499 297 59406 S40

Astea sunt toate datele ce le am despre el

Acuma ce ma intereseaza pe mine de fapt este sa achizitionez 2 Tweetere pe masura lor si care sa fie compatibile si filtre de taiere de care si ce mai am nevoie pe

partea electronica ca sa imi fac si eu 2 boxe de raft.

Daca ma poate ajuta careva,va rog.

Imi cer scuze ca am postat new topic la retro audio prima data.

Rog un moderator sa il stearga de acolo sau sa il mute aici.

Editat de SEED
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incercati sa cautati doua tweetere SH de la o combina muzicala pe 6 Ohmi de putere aproximativa. Este cea mai buna solutie. In caz contrar, daca nu gasiti un astfel de tweeter, puteti cumpara un tweeter pe 8Ohmi. Ca sa va recomand un astfel de tweeter trebuie mai intai sa postati una sau doua imagini cu difuzoare de bass existente, al caror cod le-ati mentionat mai sus.

Link spre comentariu

Tweeter-ul poate sa fie de 3W. Cautati in magazinele de specialitate un tweeter de o asemenea putere iar filtru poate sa fie ceva de genul acesta (un filtru HV 208 care se poate foarte usor modifica pe impedantele difuzoarelor dvs.):

Filtru_audio.jpg

Totusi, sa nu va imaginati ca o sa obtineti un raspuns in frecventa foarte ridicat (o limita superioara uzuala in astfel de cazuri este 15...16kHz, iar inferioara 100Hz).

Link spre comentariu

Am facut aproximarea ochiometric tinand cont totodata si de cele spuse pe site-ul okazii.ro, respectiv: "difuzor philips 13cm intre gauri 14 cm adincime 6 cm 6 ohmi".

Deci, cu aceste difuzoare puteti realiza niste incinte tip Bookshelf de cca.15W.

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock