Sari la conținut

ICSP

trax

Postări Recomandate

Buna ziua , as dori si io un tabel sau niste scheme cu conectarea icsp la pic doarece vreau sa fac o placa mare de test cu socluri si cu majoritatea picurilor folosite si sa le creez soclul lor separat , nu doresc cu soclu zif deoarece il mai iau si la scoala sa ai mai invat si pe colegii mei cam cum sta treaba , si un alt tabel cu pic-uri asemanatoare la pinii de programare...sper ca am fost inteles.....io am gasit ceva dar nu stiu cat de bun este si nu este complet>>>

Pentru Memorii EEprom 24CXX:

pinii 1, 2, 3, 4, 7 ==> GND;

pinul 5 ==> RB7;

pinul 6 ==> RB6;

pinul 8 ==> VDD;

Pentru seria 16F cu 18 pini:

pinul 4 ==> MCLR;

pinul 5 ==> GND;

pinul 12 ==> RB6;

pinul 13 ==> RB7;

pinul 14 ==> VDD;

Pentru seria 16F cu 28 de pini:

pinul 1 ==> MCLR;

pinul 19 ==> GND;

pinul 20 ==> VDD;

pinul 27 ==> RB6;

pinul 28 ==> RB7;

Pentru seria 16F cu 40 de pini:

pinul 1 ==> MCLR;

pinul 11 ==> VDD;

pinul 12 ==> GND;

pinul 39 ==> RB6;

pinul 40 ==> RB7;

cateva poze cam despre ce este vorba dar programatorul nu este acela lam pus pentru tabelul din poza dar vreau ceva mai complet io am creeat programatorul de la bobtech si merge foarte bine cu adaptor usb-serial si am si programat pentru un cifru electronic un pic12f675.......sper ca am fost inteles multumesc

post-2611-1257806762_thumb.png

post-2611-1257806774_thumb.png

post-2611-1257806781_thumb.png

post-2611-1257806829_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc dar nu cred ca voi face ceva vroiam ceva mai concret de exempu pentru 8 pini, icsp se conecteaza la pinii.... si merg picurile..... pentru 40 de pini si asa mai departe si nu neaparat picurile care nu prea sunt proiecte cu ele astea mai cunoscute mai uzuale.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock