Sari la conținut

yahoo id locked

djvady

Postări Recomandate

buna seara

am o mica prbl;ema cu id-ul unui prieten... l-a blocat cineva

deci nu e schimbata parola... e blocat de ceva sau de cineva...

atasez o captura de ecran cu ce afiseaza cand incearca sa se logheze

daca m-ar putea ajuta cineva i-as ramane recunoscator

http://i35.tinypic.com/14t1114.jpg

cu stima, DJ Vady

Editat de djvady
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am patit ceva similar,acum nu mai stiu daca textul era acelasi(era cam acum un an),cand mi-a fost furata parola,am rezolvat prin perseverenta tot incercand conectarea si dupa ce m-am conectat, am intrat in cont si am schimbat parola.

P.S.

Se vede suficient de bine pentru a se putea citi mesajul.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Cred ca parola a fost resetata si din acest motiv nu o mai recunoaste messenger-ul. Am patit-o si eu. De fapt, stiu de cativa ani buni, de la cineva, ca este o metoda de resetare a parolei in mail-urile Yahoo, cu ajutorul parca a "unui soft". Astfel softul reseteaza doar parola, cu o alta parola, stabilita implicit de soft, aleator, fara a o aduce la cunostiintei persoanei care a folosit softul. E o chestie, sa zic asa, "de bagare in seama", fara nicio tinta.

De fapt, asta e una din cauzele pentru care a fost catalogat ca nesigur sistemul de mail-uri Yahoo, motiv pentru care de ceva vreme mi-am indreptat atentia mai mult spre sistemul gmail. Nici acesta nu e 100% sigur in privinta asta, dar cu certitudine e mai sigur ca Yahoo.

Numai Bine

Link spre comentariu

• 1 year later...

imi poate da si mie cineva acest soft????

Din fericire pot spune, aceste softuri nu se gasesc pe net la download asa la ochii lumii.Tot ce gasesti legat de "spart parole, fura parola...etc" sunt niste fisiere pline de virusi,troini si ce-o mai avea prin ele.

Numai bine

Link spre comentariu

• 1 month later...

povestea cu softul e doar o poveste, parola putea sa iti fie schimbata prin urmatoarele metode

1 a mai stiut-o un cunoscut de al tau si ti-a facut o gluma proasta

2 ai accesat contul de pe un calculator care avea instalat in el un keylogger (calculator la vre-o sala de net, scoala sau cunostiinta de-a ta)

3 a incercat cineva sa ti-o reseteze prin metoda forget password dar evident ca stia alte date despre tine (intrebarea secreta, data nasterii, etc)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock