Sari la conținut

comutator cu senzor acustic.

CristianP

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Solenoidul (L1) primeste permanent 9V prin D2 ( de fapt 8.4V).

Da,corect,dar fara semnal nu poate anclansa,dupa anclansare,pentru a stabili starea initiala trebuie intrerupta alimentarea.

Editat de miron1947

Aveti dreptate,dar poate fi rezolvata problema cu un intrerupator,care poate si restabilii starea initiala,oricum,solutia cu senzor acustic nu este cea mai fericita,deoarece sufera doua transformari,din semnal electric in acustic,la difuzor si dupa aceia din semnal acustic in semnal electric prin microfon,plus ca eu mai am un semna de intrebare ,cu privire la apa prezenta pe membrana,care,daca este din carton,se va descentra.

Editat de miron1947

Si eu cred ca solutia cu semnal luat de pe difuzor e mai cinstita. In plus, nu inteleg de ce se complica sa faca modificari pe kitul ala, schema de vox cu 2 tranz pe care i-ati dat-o la inceput e simpla, are cateva piese care se pot lipi in cateva minute si merge sigur cu semnal de pe difuzor (ii trebe cel putin 600mV).

"plus ca eu mai am un semna de intrebare ,cu privire la apa prezenta pe membrana,care,daca este din carton,se va descentra."

Nu va sta direct pe membrana, ci va avea un material plastic intre cele doua.

"In plus, nu inteleg de ce se complica sa faca modificari pe kitul ala, schema de vox cu 2 tranz pe care i-ati dat-o la inceput e simpla, are cateva piese care se pot lipi in cateva minute si merge sigur cu semnal de pe difuzor (ii trebe cel putin 600mV)."

De ce vroiam eu neaparat sa fie cu micofon, pentru ca il puteam folosi sa faca poza unui obiect la impactul cu alt obiect. Ceva in genul acesta..

Dar o revin la ideea initiala, cea cu vox-ul, acum ca am si schema corecta facuta de domnul em2007.

De ce vroiam eu neaparat sa fie cu micofon, pentru ca il puteam folosi sa faca poza unui obiect la impactul cu alt obiect. Ceva in genul acesta..

Nu cred ca obtineti aceasta cu acest montaj,mai curand cu declansarii multiple succesive.Pana sa declanseze acest montaj,dupa aparitia sunetului,momentul a trecut.

cea cu vox-ul, acum ca am si schema corecta

Dar ce era incorect?

Editat de miron1947
In ce program ati realizat schemele?...
Fiind vorba de o configuratie extrem de simpla, nu am mai desenat schema, deci nu am facut netlist. Direct in programul de PCB (OrCad Layout) am plasat manual capsulele componentelor pe placa, am tras conexiunile cu Connection Tool, apoi am dat Autorute Board. Dureaza cateva minute.

Pentru scheme simple nu prea conteaza ce program folosesti, important e sa amplasezi judicios componentele, astfel, oricat de prost ar fi routerul, va fi nevoit sa-ti puna traseele pe unde trebuie, asa cum le-ai gandit cand ai plasat piesele.

• 3 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock