Sari la conținut

Boxe standard

Mereanu

Postări Recomandate

Salut.Am prin casa tot felu' de difuzoare:de la casetofoane,televizoare,combiine audio.Am incercat sa fac niste boxe pt. aceste difuzoare,dar...hmm,nu m-a satisfacut deloc ce-a iesit.In schimb,am o combina Panasonic ce are in dotare niste boxe de circa 30 de cm inaltime.Daca nu le vezi ci doar le auzi,ai putea sa juri ca in acele cutii sunt montate niste "difuzoare ligheane" si cand colo...boxele au difuzoare de doar 12 cm diametru.Ce am vrut sa spun cu acest exemplu? ca nu prea conteaza marimea boxei ci felul in care este construita.As dori sa aflu daca exista vreo schema standard de boxa,care sa se auda bine, (adica basul sa se auda clar)indiferent de difuzorul folosit.Mai demult,aveam o boxa si orice difuzor care il bagam in ea,se auzea foarte bine.Cred ca se subantelege faptul ca doresc sa construiesc boxe micute dar care sa se auda bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merene, indiferent de difuzorul folosit nu ai sa gasesti o boxa. Ai sa gasesti cutii numai pentru un anume difuzor de bass sau maxim 2 sau 3 diferite. Tu poate ai avut mai mult noroc.

La boxe, din ce am observat eu, conteaza foarte mult proportiile dintre inaltime, adancime si latime. Sunt niste stasuri in privinta asta, care depinde si de caracteristicile difului de bass dar si de tipul incintei acustice: bass reflex, inchisa, vtp etc.

BAFTA smoking.gif

Editat de releu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock