Sari la conținut

dvd-rw cu probleme

vio_gl

Postări Recomandate

sal all de curand am inceput sa am ceva probleme cu writer-ul care este un sony model dw-q120a am cititundeva ca daca mai umbli pe la semireglabilii de la blocul optic il poti face sa mai mearga o vreme asa ca zis si facut dar am umblat si la cele 2 care erau in ecranul de tabla dedesubtul partii cu lentila si acum nu mai vrea sa mai citeasca nici cd desi laserul se vede cu ochiul liber adica cel dvd.are cineva idee ce pot sa-i fac?nu as vrtea sa renunt la el ,ma servit bine cat a fost sanatos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E destul de greu cu reglatul. Uneori iese alteori e mai rau decat a fost.

Si eu m-am chinuit sa imbunatatesc citirea DVD-urilor la un DVD playeer standalone dar n-am reusit.

Trebuia inainte sa masori rezistenta la semireglabili, ca sa ai un reper de revenire.

Succes totusi.

Link spre comentariu

Va salut,

S-ar putea sa fiti nevoit sa inlocuiti blocul optic, din cauza ca s-ar putea sa fie arsa dioda laser a blocului. Deci, asigurati-va intai ca functioneaza blocul. Masurati dioda laser a blocului.

Reglajele alea se fac dupa ce montati noul bloc optic. Si nu este foarte usor!

Succes.

Cu stima

dan

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

prima oara era mai bine daca stergeai lupa cu alcool izopropilic sau cu alcool etilic de 96.s-ar putea ca sa fi stricat unul din semireglabilele in care ai umblat.sterge lupa si daca ai rabdare umbla din nou la semireglabile.inainte de a fi umblat la semireglabile trebuia sa fi memorat pozitia lor si sa le fi miscat foarte putin, mai intai numai unul din ele dupa care sa fi facut o proba, operatia presupune foarte multa rabdare.retine nimeni nu s-a nascut invatat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock