Sari la conținut

cablaje imprimate

betamax

Postări Recomandate

Nu prestez, nu vand, nu cumpar. Doar propun: daca un utilizator al acestui ****** doreste sa realizeze un anumit montaj si nu vrea sau nu stie sa-si faca singur cablajul, sa anunte in topicul asta. In caz ca mai sunt si altii care vor sa realizeze acelasi montaj, se poate discuta altfel cu fabricantul (firma sau persoana particulara), numarul de bucati fiind mai mare, pretul pe bucata va fi mai mic.

Incep eu: ma intereseaza cablajul pentru TDA 8560 Q (2...4 buc.). Mai e cineva interesat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incep eu: ma intereseaza cablajul pentru TDA 8560 Q (2...4 buc.). Mai e cineva interesat ?

M-am uitat la schema si are 4 condensatori si 1 rezistenta,personal, as realiza-o, in solutia Dl-Sig. pe placute perforate la 2.54mm.

Link spre comentariu

M-am uitat la schema si are 4 condensatori si 1 rezistenta,personal, as realiza-o, in solutia Dl-Sig. pe placute perforate la 2.54mm.

Dupa cum am mai precizat intr-un post disparut, solutia de mai sus nu se poate aplica, distantele dintre pinii integratului fiind diferite fata de multipli de 2,54mm.

Link spre comentariu

• 1 year later...
cablajele m-ar interesa

In cazul acesta eu cred ca trebuia sa postati schema la care doriti cablajul,nu intelegeam de ce ati specificat integratele.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

dorule, de ce nu incerci sa apelezi la o firma ? Stiu ca nu e chiar ieftin dar macar trebuie sa incerci, ce spui ?

Am incercat (ba chiar si comandat) eu. Exemplu: un cablaj de 65 x 40 mm care continea un integrat si vreo 4-5 componente externe , facut in serie de firma respectiva (deci la un unicat suma e cel putin dubla), costa acum un an 15 lei. Mie mi s-a parut cam mult, dar comoditatea (ca sa nu zic lenea) costa. Nu stiu daca Doru e comod sau pur si simplu nu are experienta (pentru ca e nevoie) necesara pt. a-si realiza singur cablajul dar preturile "de firma" sunt descurajante.

Pt. Doru: daca esti atent, au aparut pe forumul acesta cateva solutii bune pentru realizarea cablajelor. Sau ai nevoie de cineva care sa-ti proiecteze aceste cablaje ? In cazul din urma, trebuia sa postezi schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock