Sari la conținut

de ce sunt asa diferite preturile la aparatele sanitare: ghiuvete, wc s.a. ?

titi

Postări Recomandate

Neata,

Am fost ieri prin diferite magazine care vand ghiuvete, wc, cazi si altele asemenea si am observat, spre exemplu, ca erau WC-uri la 80lei bucata si la 150lei bucata. La ghiuvete am vazut ca sunt mai mari si cred ca din cauza asta au preturi mai mari si mai mici. Si inca ceva: e posibil ca o cada din fibra de sticla sa coste mai putin ca una din fonta?????? morning1.gif

PS: ma gandesc sa fac o mica renovare in baie, in special sa schimb wc-ul, de asta am intrebat happy.gif

Editat de titi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e posibil ca o cada din fibra de sticla sa coste mai putin ca una din fonta?

Da,fibra de sticla se face la rece pe un sablon,iar fonta trebuie turnata in forme,difera si consumul de energie(metalul trebuie topit) si de materiale,matrita se distruge la scoaterea obiectului turnat.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Si care ar proportia de pret intre o cada din fibra de sticla si una din fonta ? Care este mai durabila?

Sunt mai proaste calitativ materialele din ziua de azi decat cele de odinioarA?

scratchchin.gif scratchchin.gif scratchchin.gif

Editat de titi
Link spre comentariu

Nu am auzit sa se planga lumea nici de cele de fibra. Evident ca trebuie sa folosesti sistemul metalic de sustinere, altfel poate crapa sub greutatea proprie.

By the way, se mai comercializeaza cazi din fonta ? scratch_one-s_head.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock