Sari la conținut

Salvati Revista Tehnium Azi


releu

Postări Recomandate

Am vorbit azi cu adminul, adica donpetru, si vreau sa va spun ca are de gand sa stopeze activitatea revistei Tehnium azi, adica sa lase doar forumul. Va rog sa-l faceti pe admin sa se razgandeasca, asta daca doriti sa mai cititi articole si stiri interesante pe site-ul revistei. Motivul, in urma discutiei, este acela ca adminul nu are timp de creeat articole, stiri si alte chestii. Mai multe va poate spune el.

 

ASA CA! HAIDE SA FACEM CEVA! support.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ASA CA! HAIDE SA FACEM CEVA! support.gif

 

Va salut,

 

Cred ca domnul donpetru are nevoie de persoane care sa contribuie cu articole si stiri. Cel putin eu asa am inteles din ce s-a spus aici, intr-un subiect mai vechi.

Un articol e foarte greu de facut, asta daca nu e copiat din alta parte. Poate sa ia si 2, 3 zile, tehnoredactare, inserare web. O stire, tradusa din alta parte, e mai usor de facut, dar tot se pierde, dupa parerea mea, jumate de zi (atat am pierdut eu pt. adaptarea stiri Centrale geotermale şi un hummer verde! Nu spun ca nu as mai face gestul asta dar nu e chiar usor. Pacat ca nu sunt si alte persoane!

 

Cu stima

dan_e

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cei drept am crezut ca "revista" Tehnium Azi v-a starni interesul mai multor persoane, dornice sa populeze cu articole sau stiri revista. Dar se pare ca nu a fost asa! Am sperat intr-un proiect Open Source, free (gratis), care din pacate nu s-a putut contura in forma la care ne-am fi asteptat cu toti. Nu pot sa le scriu pe toate, din acest motiv am spus intr-un topic mai vechi ca s-ar putea, dupa 1 ianuarie 2009, sa trec intr-un regim de conservare site-ul revistei. Acum va pot spune ca sunt sanse 50% sa se intample lucru asta.

O alternativa la "salvarea revistei" ar fi lansarea formei scrise (pt. care din pacate nu am fondurile necesare, riscul fiind mare, asta din cauza ca multe informatii se gasesc pe net) sau realizarea unei redactii in toata regula, lucru care necesita si mai multi bani. Si chiar daca ar exista acele fonduri, fara o sponsorizare consistenta, nu s-ar putea concretiza revista, deoarece bani proveniti din vanzarea revistei nu ar reusi sa acopere costurile. E trist dar adevarat.

 

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar trebui sa spuneti cat costa un articol, stire / pe numar de caractere. Cred ca numai asa se va motiva lumea ?

daca spuneti ca la un articol pot sa muncesti doua-trei zile, cred ca un 100...400lei este suficient. O stire, nu cred ca valoreaza mai mult de 10 Euro!.

ar trebui facut un sondaj cu preturi/articol sau stire?!

 

p.s. niste sponsori trebuie pana la urma!!!!!!!!!!!!!! angel.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

adminul nu are timp de creeat articole, stiri si alte chestii.

Cred ca o solutie ar fi postarea articolelor in cadrul forumului(o sectiune dedicata),ar fi mai ieftin si nici n-ar mai exista presiunea timpului,deoarece nu este necesara in acest caz o anumita cadenta in realizarea acestor articole.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Articole daca or mai fi se vor posta tot pe site-ul revistei. Anul acesta intentionez sa mai postez doua: unul despre amplificatoare operationale si altul despre proiectarea surselor in comutatie.

2. Incepand cu anul viitor, cu siguranta voi ingheta activitatea pe site-ul revistei sau, in cel mai fericit caz, o voi reduce la minim.

3. Activitatea pe forum va decurge cum a decurs si pana acum. Incepand cu anul 2010 voi trece pe versiunea IPB 3.0.X. Doresc sa fac lucru asta si din cauza ca, in manipularea forumului existent au aparut cateva erori minore, dar si din cauza noilor facilitati pe care le aduce platforma IPB3.0.

 

As fi vrut sa fac din Tehnium Azi o revista web cu multe articole utile, dar din pacate nu am timpul necesar elaborarii acestora, deci nu pot sa fac asta de unul singur si nici nu sunt atotstiutor! Ar fi fost o colectie tehnica web utila pentru posteritate. Dar se pare ca acest lucru, in conditiile sociale actuale, conteaza foarte putin! Pacat!

 

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ajutorul care il dai pe acest forum este cu mult peste orice ajutor ce l-ar primi cineva pe orisicare alt forum similar, blog, sau mai stiu eu ce web-sezatori,

si poate este si suficient, daca ne raportam la caritate. Din acest punct de vedere poti sa fi mandru.

Brandul "Tehnium AZi" ramane si doar cu forumul.

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Cu siguranta va prezenta un interes deosebit. De aceea, chiar va rog sa incepeti sa schitati acel articol. Nu uitati sa inserati in document, pe langa schema si cateva imaginii, cu explicatiile de rigoare. Dupa ce veti face acest lucru puteti trimite articolul la adresa binecunoscuta de e-mail a redactiei: tehnium.azi@gmail.com. Eventualele observatii si celelealte aspecte referitoare la publicarea acestui articol le vom discuta pe privat, prin intermediul adresei de e-mail mentionate.

 

Numai Bine si mult succes in realizarea articolului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock