Sari la conținut

O recomandare va rog!

adisome

Postări Recomandate

Am acasa un 5.1 si vreau sa-i fac un upgrade. Intentionez sa trec pe 2.0 si sa folosesc sistemul pt filme si ascultat de muzica. Fidelitatea ma intereseaza cel mai tare. Va rog sa-mi recomandati un amplificator si 2 boxe pt un buget de 500 euro. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La ce anume intentionati sa folositi sistemul "2.0" ? Doriti ceva strict "home" sau ceva mai "special", cu tenta DJ, un asa zis sistem miniPro de putere redusa ?

Vreau sa folosesc sistemul strict home, pt placerea nemasurata de a sta tolanit si a asculta o muzica buna.

Link spre comentariu

Nu-i asa ca va era dor de mine!....Glumeam.

Dupa o perioada de absenta, fara internat acasa, am revenit. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

adisome, omule, uite ceva care cred ca o sa-ti placa foarte mult ?!!!!1

http://www.thomann.de/gb/the_box_pa_252_ec...ii_e800_set.htm

BAFTA. smoking.gif

inca nu m-am lasat de fumat! seasaw.gif

multumesc releu pt amabilitate! am trei nelamuriri:

- shiping-ul e gratuit pana in romania, imi trimit aia 80kg, gratuit, pana in baia mare?

-nu e prea mult 450W pt living-ul meu de 35mp? daca sterg paful si-l dau la maxim din greseala, asurzesc si-mi cade tot rigipsul in cap,corect? intreb ca nu stiu. nu as putea avea aceeasi calitate la o putere mai mica?

- si ultima tine de estetic, dar asta s-ar putea rezolva daca o sa-mi proiectez mobila in living avand in vedere si echipamentul asta, le maschez undeva,cumva. Oricum, in final, e in regula daca pun calitatea inaintea esteticului in cazul acesta. Recitind ce ti-am scris ma intreb cum ar merge boxele alea langa un LCD? kungfu.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock