Sari la conținut

Placa de captura video [drivere]

trax

Postări Recomandate

Buna ziua , am primit de la un prieten 2 placi de captura de 16 canale [el a primit calcucatorul de la firma mamei lui deoarece au schimbat unitatiile] si de 3 ore caut pe net poze cu ele ce model e etc...nimic am incercat si diferite drivere de la alte placi care au aceste integrate dar nimic.....poate ma ajuta careva in recunoasterea lor . Am pus cateva poze cu amandoua placi o placa are un singur integrat principal [FUSION 878A CONEXANT] dar are 16 canale dar cred ca fps mic cealalta placa are ca integrat principal un [PCI6140-AA33PC] aceste comunica direct cu mufa pci si din el vad ca pleaca la celalalte integrate [CONEXANT FUSION 878A] in numar de 4 si mai are inca o memorie atmel AT89C2051-24PI restu sunt integrate mici CD... si MAX.. LM.... HC...

va rog ajutatimaa support.gif support.gif support.gif

post-2611-1255813197_thumb.jpg

post-2611-1255813231_thumb.jpg

post-2611-1255813268_thumb.jpg

post-2611-1255813303_thumb.jpg

post-2611-1255813338_thumb.jpg

Editat de trax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

alte poze , dl donpetru nu se poate extinde memoria macar la 5mb la fisiere atasate?

everest? hmm sper ca nu este ca driver detective sa imi schimbe tot pc pe dos.....o sa caut acum

post-2611-1255813722_thumb.jpg

post-2611-1255813758_thumb.jpg

post-2611-1255813794_thumb.jpg

post-2611-1255813838_thumb.jpg

post-2611-1255813898_thumb.jpg

Editat de trax
Link spre comentariu

nu nu prea integratele acelea sunt dar nu inteleg de ce mia dat seria asta.....softul lam gasit si io si nu merge.....offf ce tie si cu placile astea....daca le recunoaste cineva sa dea un pm pls sau cine are ceva asemanator.....iar cu acel program everest mi le vede la audio dc nuj si ca semnul exclamari amandoua placi

Link spre comentariu

cu toate ca sunt singurul nebun care a cautat toata noaptea si este ora 7:30 sunt cel mai fericit ca leam gasit ,placile sunt produse de INTOTECH si am gasit si drivere si tot ce imi trebuie ,pentru cine mai cauta asa ceva si sunt neajutorati varecomand sa trageti un ochi si pe aici ce am gasit aici nu am gasit pe alte siteuri !!!!!!! dl donpetru chiar nu vreau sa fac reclama dar pentru unii ca noi merita praising.gif http://www.intotech.co.kr/english/02-1.html multumesc si dl miron pentru ajutor dance2.gif dance2.gif

Editat de trax
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock