Sari la conținut

Orange fuck!!!!!!!!! FERITI-VA

titi

Postări Recomandate

De curand, niste escroci care se dau drept reprezentanti Orange, suna pe numere de telefon Orange cu abonament si cer seria numarului de buletin pentru ati activa 600 de minute in retea pe doua luni. Fuck... de fapt, nu iti activeaza nimic, doar le trimiti tu intr-un cont pre-pay o suma de bani (de obicei 25 sau 30Euro). Iti vine sa injuri de mama focului, nu alta, mai ales dupa ce vezi factura la Orange!. Injuri si mai mult, dupa ce afli atitudinea celor de la Orange, care te trimit direct la politie, sa faci plangere, de parca ei nu putea sa verifice directia baniilor, de la un numar de telefon la altul. Iti invoca tot felul de motive, ba ca bani au fost consumati (de fapt minutele respective s.a.m.d.). Daca stau bine sa ma gandesc, bani tot la ei se duc, asa ca ce motiv ar avea ei sa stearga aceasta suma de bani sau sa anuleze numarul de telefon pre-pay catre care s-au dus acei bani. Nu ar putea sa o faca? Ba da, dar nu vor. La politie daca te duci, se sterg a doua zi cu plangerea la fund, pentru ca Orange mare lucru nu o sa faca. Ca sa-i dai in judecata, trebuie sa platesti taxa de timbru, 10% din valoarea care o ceri ca daune morale. Nu mai spun de avocat. Si unde ajungem, iar la guvernanti care au creeat legii mai mult in sprijinul lor decat al poporului. FUCKS!!

FERITI-VA DE ORANGE SI TOTI VAGABONZI DE ACOLO.

p.s. de curand am trecut pe COSMOTE.

Editat de titi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bogdane, nu am spus tot. Dupa ce le comunici seria de buletin, care in majoritatea cazurilor este parola pe contul Orange, iti spun sa urmezi niste pasii, cu steluta diez, ceva numere, ca sa-ti activeze, CICA, optiunea de 600 de minute. De fapt, nu iti activeaza nimic, ci doar incarci tu un cont pre-pay.

dar ce spuneti de atitudinea celor de la ORANGE ? E corecTa? angry.gif

bandit.gif bandit.gif bandit.gif

Editat de titi
Link spre comentariu

Orice sa fiu daca va inteleg! Daca suna unu' de pe un numar oarecare, cum sa fie reprezentant Orange? Sunt numere dedicate prin care Orange comunica prin sms oferte si altele. In general cand ma suna cate unu' de pe numere aiurea sa-mi spuna ca am castigat nu-stiu-ce si ca sa validez premiu trebuie sa reancarc o cartela cu X euro il ajut sa-si aduca la zi dictionaru' de injuraturi.

Link spre comentariu

I-am imbogatit si eu dictionarul de injuraturi dar asta de abia dupa ce am luat... ȚACĂ!!!!!!!!!!! Din greseli invatam dar parca cateodata, e prea de tot.!!!!!!!!!! Vorba lu varu: bine ca nu erau 2000Euro si au fost 25. Cum putem elimina astfel de escroci ? si nu a spus nimeni nimic de atitudinea ORANGE??????

bash.gif

Link spre comentariu

Naivitatea are propriul sau pret. Dvs. nu ati facut altceva decat sa incarcati neintentionat contul pre-pay a unei persoane necunoscute. Trebuia sa va dati seama de asta inca de la inceput de cand vi s-a cerut seria buletinului. Orange are in baza de date aceasta serie si nu avea rost de ce sa va intrebe asta. In al doilea rand, actiunea care ati facut-o, hipnotizat cred de interlocutor, o poate face, in WebCare Orange, orice persoana detinatoare a unui abonament. Adica, dvs. puteti incarca un numar cunoscut pre-pay cu o anumita suma de bani. Ceea ce va pus persoana respectiva sa tastati cu steluta, diez si cate si mai cate, reprezinta de fapt o modalitate de incarcare a unei cartele pre-pay prin abonamentul dvs., avand deja acces la parola (pe care i-ati spus-o initial). Bineinteles, bani odata transferati se pot transfera mai departe si consuma. Din cate cunosc, si am mai auzit, nu este cale de UNDO, pt. ca firma Orange a pierdut niste bani, pe care cu buna stiinta (asa se considera, ei nu au de unde sa stie ca nu ar fi asa!), i-ati dat.

Ceea ce ma surprinde pe mine, este faptul ca, odata ce de la dvs. au plecat bani, Orange ar trebui obligatoriu sa va furnizeze detalii cu privire la destinatia lor iar daca destinatia lor nu corespunde cu un numar de telefon cunoscut, bani "trimisi" sa fie automat retrasi sau, cum spuneti dvs., telefonul spre care s-au dus sa fie dezactivat. E foarte corect lucru asta, acest lucru putand sa-l faca Orange sau oricare operator de telefonie mobila din Romania, dar nu o fac, dintr-un motiv lesne de inteles: "creditul "trimis" poate fi consumat, o parte sau in totalitate, in functie de numarul de zile scurse de la "eveniment" pana cand faceti plangerea. Aici compania are de pierdut, si, trebuie sa recunoastem, din cauza naivitatii dvs. Pe de alta parte, acea suma de bani s-ar putea sterge usor doar daca, respectivul sau respectiva, a consumat creditul "furat" in reteaua Orange, in caz contrar, odata efectuate convorbirile prin alte retele, chiar daca Orange v-ar sterge "greseala", firma tot ar mai avea de platit fata de celelalte firme de telefonie mobila. Si de ce ar face asta ? Ganditi-va ca nu sunteti singurul care poate ati fost in ipostaza asta!

Sa nu credeti ca sunt "avocatul Orange", dar am privit problema dvs. cat se poate de obiectiv si tragand linie, cine credeti ca este cel mai vinovat in toate chestiunea asta?

P.S. Buna remarca a facut verisorul dvs.

Numai Bine

Link spre comentariu

domnule donpetru, nu zic ca nu aveti dreptate. Am fost un prost ce sa mai zic.. imi vine sa ma dau cu capul de pereti! raygun.gif raygun.gif raygun.gif

credeti ca rezolv ceva daca fac plangere la politie ? O sa rezolve Orange ceva sau pierd timpul degeaba? scratch_one-s_head.gif

Link spre comentariu

Va salut,

La orice firma de telefonie mobila veti primi acelasi raspuns. Aceeasi atitudine. Iti spun asta din cauza ca am patit-o si toti sunt o apa si un pamant. Nu cred ca ai avut curiozitatea sa citesti contractul. Nici in instanta nu ai sa poti sa faci nimic. Ca sa dovesti asta, ca te-a pacalit, trebuie sa-i fie ascultate mobilele sau mobilul persoanei in cauza. De obicei, astfel de persoane, vand a doua zi telefonul in talcioc. Chiar daca dupa un an ai sa vezi ca iti raspunde cineva la acel numar, nu e aceeasi persoana. ORANGE, ai zis bine, nu au un interes nemaivazut sa-ti rezolve cazul pentru ca bani tot in visteria lor se duc. Tu faci reclamatie la politie pt. ca politia sa-ti recupereze acei bani. Nu ai sa-i vezi de la ORANGE si foarte proabil nici de la politie, pt. ca o sa-ti spuna ca nu au gasit persoana!

Stimate domn, critic si eu, cu ardoare, atitudinea celor de la ORANGE< care ar trebui macar sa-ti fi dat niste informatii. Dar, cu ce crezi ca te ajuta aceste informatii ?

Cu stima,

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

Bine, bine, asta am inteles.

V-am spus ca m-am mutat la Cosmote, cu cartela dar ma gandeam sa-i fac maicami un abonament la Vodafone. Cum se prezinta ofertele, costul per minute, in fiecare retea, comparativ ? Adica, care e mai rentabila?

unsure.gif

Link spre comentariu

donpetru, nu cumva lucrezi la Orange de le tii asa tare partea?!

titi, pleaca de la Orange si nu te apropria in veci vecilor de ei. Nici vodafone nu sunt usa de biserica dar parca sunt mai seriosi. Majoritatea firmelor au telefoane la vodafone. Asa ca, daca vreti profesionalism, incercati vodafone.

ps. nu lucrez la vodafone, in caz ca vreti sa ma intrebati! cool.gif

Link spre comentariu

Legile au fost facute SPECIAL in acest mod, in care cetatenii sunt la dispozitia escrocilor; aceasta se poate constata si din atitudinea societatilor de telefonie, referitor la furtul telefonului mobil; ei stiu in orice moment , unde se afla orice telefon, dar favorizarea indirecta a furtului, le prinde bine, vand mai mult.

Link spre comentariu

donpetru, nu cumva lucrezi la Orange de le tii asa tare partea?!

titi, pleaca de la Orange si nu te apropria in veci vecilor de ei. Nici vodafone nu sunt usa de biserica dar parca sunt mai seriosi. Majoritatea firmelor au telefoane la vodafone. Asa ca, daca vreti profesionalism, incercati vodafone.

ps. nu lucrez la vodafone, in caz ca vreti sa ma intrebati! cool.gif

Nu, nu lucrez la Orange. Asa cum am spus mai sus, am tratat problema cat se poate obiectiv, fara a tine partea cuiva.

Asa cum am mentionat, firma ar trebui, ca sa nu spun obligatoriu, sa furnizeze informatii cu privire la numarul de telefon catre care s-au dus bani fara voia omului. Dar asa cum spuneam, dupa modul de operare, firma de telefonie mobila nu are de unde sa stie daca lucru asta a fost sau nu voit. Dupa modul de operare a "escrocului sau escroacei", de pe terminalul lor, Orange vede asta ca si cum dvs. ati vrut sa faceti lucru asta.. voit. Daca va pus cineva, pacalindu-va, acest aspect nu mai tine de operatorul de telefonie, ci de politie. Politia ar trebui, prin colaborarea cu Orange, sa gaseasca individul si sa va recupereze prejudiciul de la acesta, dar putin probabil, avand in vedere ca discutam de un cont pre-pay. Totusi, prejudiciu se recupereaza in urma unei anchete, cu urmarirea telefonului mobil al escrocului. Daca in urma acestui fapt nu se depisteaza nimic, politia poate cataloga, dupa un anumit timp (o luna, un an...) ca plangerea dvs. este nefondata. Crud dar adevarat. Crud si din cauza ca, daca ar fi sa apelati la instanta, costul de deschidere a procesului si plata avocatului se intinde mult peste cei 25Euro si nu stiu daca se merita. Cred ca escrocul nu a intins prea mult "nota" sau suma, tocmai si din acest motiv. Daca era o suma mai mare de bani, cu siguranta nu ati fi platit factura si deja situtia se complica, fiind oarecum si interesul Orange sa gaseasca presupusul escroc. Sau cred, ca nu se complica si va presa mai mult pe dvs. sa le platiti. Ajungem astfel in celalalt colt al problemei, unde escrocheriile din domeniul comunicatiilor sunt la zile mari, mai ales in aceste vremuri cand afacerile din domeniu sunt mai mult decat in floare.

Numai Bine

Link spre comentariu

Ar trebui schimbat totusi denumirea acestui topic sau macar sters cuvantul englez din titlu.

Cea mai buna oferta pt. mobil, cred ca este, culmea, tot la Orange, abonamentul Delfin de 6Euro/luna.

Cu stima

dan

Link spre comentariu

nici vodafon-ul nu este usa de biserica ....m-i s-a intamplat de 3 ori anul asta sa-mi vina factura de telefon peste 100RON...nu este mult, dar in ciuda faptului ca in lunile acelea nici n-am pus mana pe telefon rant.gif ......aveam cost de zeci de euro in alte retele dar culmea ca atunci cand mi-a venit factura minutele erau intacte...cele nationale si cele in alte retele....m-am dus la iei, si practic m-au aburit...nu stiau cum sa faca sa iese din ecuatie.......mi-au aratat o conversatie pe desfasurator de 2-3 min pe cosmote si cost aproape 7 euro si specific inca odata pe factura minutele erau intregi, nefolosite...deci cum e posibil asa ceva, nush!!

iar la orange la fel dar m-am dus la iei si mi-am dezactivat toate obtiunile si am lasat abonamentul curat de 15 ron pe luna...si culmea e ca acum vorbesc si nu platesc coolspeak.gif

Editat de home
Link spre comentariu

ce hoti bey frate.....si io sunt la orange si nu am patit nimci cu ei[cel putin pana acum cred] insa un prieten i sa intamplat sa incarce cartela de 2 ori cu 10 euro si sa nu apara banii in cont...motive de la ei: ati incarcat de la o statie neautorizata? aa pei cum asa daca am primit mesaj "contul dvs a fost incarcat cu 10 euro plus bonus.......etc" si cam atat umeri multi scratch_one-s_head.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock