Sari la conținut

Eagle problem! HELP!

crysis

Postări Recomandate

Fratilor, ajutati-ma si pe mine, ca m-am impotmolit! wacko3.gif

Un coleg de facultate mi-a spus sa descarc programul Eagle pentru facut un cablaj si vazut un altul. Ma dispera programul asta. Am deschis bine mersi cablajul pe care vreau sa-l vad dar nu stiu ce sa-i fac sa-mi arate intrarile pe bus-urile de date, ca nu oi sta acu sa dau click pe fiecare intrare sa vad cum se cheama.

AJUTOR! support.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai am reinstalat Eagle si nu am gasit nimic din ceea ce va intereseaza. Am vrut totusi sa fac o verificare pe ultima versiune, poate, poate, dar si de data aceasta Nu au inclus optiunea de vizualizare a intrarilor pe bus-ul de date!

Asadar, programul Eagle nu poate afisa, in modul schematic, intrarile pe bus-urile de date. Va trebui sa dati click pe fiecare intrare si sa-i cititi denumirea. Destul de frustrant, dar... asta e. De fapt, asta a fost unul din motivele pentru care, candva, am renuntat sa mai folosesc acest program, chiar daca, m-a incantat o biblioteca cu componente destul de bogata (nu e suficient).

Daca intentionati mai tarziu sa va perfectionati in acest domeniu sau sa faceti bani cum se mai spune, incercati sa invatati un program "titrat", ca de exemplu: Orcad, Altium Designer, Mentor Graphics, MultiSim si Ultiboard etc, cu care sa va laudati si in CV (ca sa citez o vorba de a lui @roadrunner) .

Daca intentionati sa va limitati doar la niste "experiente" DIY in domeniu, atunci o solutie PCB Express, PCB Wizard sau Sprint Layout cu sPlan, va fi peste Eagle si cred ca va multumi pe deplin.

Numai Bine

Link spre comentariu

mersi,

si auzisem atat de lucruri bune despre programul Eagle.

cand am nevoie si eu de ceva, ma dezamageste, dar si ExpressSch e la fel sau sPlan. La astea doua nici macar nu poti sa trasezi busuri.

imi trebuie pentru hobby. alte programe care ar mai fi?

Link spre comentariu

mersi,

si auzisem atat de lucruri bune despre programul Eagle.

cand am nevoie si eu de ceva, ma dezamageste, dar si ExpressSch e la fel sau sPlan. La astea doua nici macar nu poti sa trasezi busuri.

imi trebuie pentru hobby. alte programe care ar mai fi?

Orcad

RR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock