Sari la conținut

Execut PCB-uri, montaje - la comanda

Vizitator gugu

Postări Recomandate

Execut la comanda PCB-uri (si eventual - gauri, plantare componente), in 1-2 zile + timpul de transport cu posta, in afara Bucurestiului.

Pret - la intelegere/negociere, in functie de marime, complexitate, etc....

Detalii, exemple - pe PM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Execut la comanda PCB-uri (si eventual - gauri, plantare componente), in 1-2 zile + timpul de transport cu posta, in afara Bucurestiului.

Detalii, exemple - pe PM

gugule, propunerea asta a mai avansat-o cineva acum catva timp. Iti pun aceeasi intrebare: how much cost ? Firmele specializate dau un pret pe dmp, altele pe nr. de gauri, etc. Incearca sa oferi un pret de baza, pe marginea caruia se poate (eventual) negocia. De exemplu, cat ar costa un cablaj pentru TDA 1562 Q ?

Link spre comentariu

gugule, propunerea asta a mai avansat-o cineva acum catva timp. Iti pun aceeasi intrebare: how much cost ? Firmele specializate dau un pret pe dmp, altele pe nr. de gauri, etc. Incearca sa oferi un pret de baza, pe marginea caruia se poate (eventual) negocia. De exemplu, cat ar costa un cablaj pentru TDA 1562 Q ?

betamaxule, ma bucur ca ai initiat acest dialog. Pentru a fi "la concret" te rog sa-mi dai un cablaj pentru acest TDA 1562 Q, ca nu il stiu.... si apoi iti fac un pret...

am dat un search si am gasit chestia asta, pentru acest CI

http://www.svetelektro.com/clanky/zosilnov...woofer-137.html

De exemplu, pentru acel cablaj, eu as cere 40 RON, in 2 exemplare, cu gauri cu tot

Cum ti se pare? e mult? e putin?

Link spre comentariu

betamaxule, ma bucur ca ai initiat acest dialog. Pentru a fi "la concret" te rog sa-mi dai un cablaj pentru acest TDA 1562 Q, ca nu il stiu.... si apoi iti fac un pret...

am dat un search si am gasit chestia asta, pentru acest CI

http://www.svetelektro.com/clanky/zosilnov...woofer-137.html

De exemplu, pentru acel cablaj, eu as cere 40 RON, in 2 exemplare, cu gauri cu tot

Cum ti se pare? e mult? e putin?

Ca sa-ti faci o idee, am sa-ti trimit PM un exemplu de firma care face PCB-uri. Concluziile le tragi singur. Nu intentionez in nici un caz sa fac reclama firmei respective, am gasit altele la preturi si mai bune, este doar un termen de comparatie.

ADMIN EDIT: va rog pe viitor ca mesajele voastre sa nu contina site-uri sau adrese de firme. Am facut modficare de rigoare in post. Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Ca sa fim corecti pana la capat trebuie sa tinem seama de urmatoarele:

1. Firma romaneasca are de vanzare doar placuta cu schema amplificatorului.Gugu prezenta o schema nitel mai complexa,care include un sumator de semnal,si altele,nu-mi dau seama exact ca nu prea sunt tare la electronica,dar oricum e putin mai dezvoltata schema respectiva.

2.Firma romaneasca are tipuri limitate de placute.Daca vrei o placuta personalizata,functiede nevoile tale,firma romaneasca indicata nu cred ca te poate ajuta,pe cand gugu poate ca da.

Oricum placutele firmei respective au un pret mai mic datorita productiei de serie pe care or'fi facut-o candva si acum au stoc.

Oricum, cu cat vor fi mai multe oferte de executie placute cu atat pretul v-a fi unul obiectiv.Economia de

piata,concurenta, regleaza preturile.Sa nu descurajam productia de PCB-uri.

No offence. :015:

Link spre comentariu

Ca sa fim corecti pana la capat trebuie sa tinem seama de urmatoarele:

1. Firma romaneasca are de vanzare doar placuta cu schema amplificatorului.Gugu prezenta o schema nitel mai complexa,care include un sumator de semnal,si altele,nu-mi dau seama exact ca nu prea sunt tare la electronica,dar oricum e putin mai dezvoltata schema respectiva.

2.Firma romaneasca are tipuri limitate de placute.Daca vrei o placuta personalizata,functiede nevoile tale,firma romaneasca indicata nu cred ca te poate ajuta,pe cand gugu poate ca da.

Oricum placutele firmei respective au un pret mai mic datorita productiei de serie pe care or'fi facut-o candva si acum au stoc.

Oricum, cu cat vor fi mai multe oferte de executie placute cu atat pretul v-a fi unul obiectiv.Economia de

piata,concurenta, regleaza preturile.Sa nu descurajam productia de PCB-uri.

No offence. :015:

Suntem corecti pana la capat. Ideea mea nu era sa-l descurajez pe gugu (fac cablaje de peste 20 de ani si stiu ce munca inseamna asta). Pretul lui gugu nu e deloc mare, dar voiam sa atrag atentia ca pe anumite segmente manufactura nu e rentabila. Nu poti concura cu masinaria, iar nisa unde se poate pozitiona un astfel de "manufacturier" se ingusteaza din ce in ce mai mult. Au mai fost initiative de genul asta si poti vedea rezultatul. Pe de alta parte, firma respectiva (repet, nu e cea mai avantajoasa) poate realiza orice cablaj, chiar si proiectarea dupa o schema data (bineinteles ca asta costa). Si ca sa nu para ca sustin firma respectiva,am comandat (si primit) de la ei respectivul cablaj(1562) si nu mi-a placut deloc, nici, proiectarea (trei strap-uri, masa de semnal se intersecteaza cu masa de putere ) si nici realizarea (distante prea mici intre tresee acolo unde nu e cazul, gauri prea mici pentru electrolitici).

PS. Am comandat cablajul respectiv in urma disputelor create pe tema montajului realizat de tine, vreau sa ma lamuresc asupra acelor aspecte.

Link spre comentariu

Ma bucur ca exista dialog pe aceasta tema. Nu doresc in nici un caz sa fac tam-tam mai mare decat trebuie. Eu am incercat pur si simplu, sa expun niste termeni (am lasat de la bun inceput loc de negociere, in functie de conditiile concrete: marimea cablajului, complexitate, numar de bucati, gauri, etc). Am prezentat un exemplu la care am incercat sa castig ceva, punand la socoteala costurile, din punctul meu de vedere: cost cablaj brut, alte consumabile, gauri, timp efectiv de lucru, ambalare, drum la posta, etc... Normal ca o firma de profil are alte socoteli.... Eu am incercat sa subliniez faptul ca pe marginea unui montaj/cablaj poate exista un dialog, timpul de executie e mic, astfel ca omul comanda azi, cablajul poate fi gata maine, si peste inca doua zile poate ajunge cu posta la destinatie..... Si in nici un caz nu vreau sa concurez cu vreo firma de profil, mai ales cu cele care fac produse in serie, consacrate si foarte cunoscute..... Concluzia, din punctul meu de vedere, este ca oferta e oferta, cererea e cerere, nu e nimeni obligat sa mearga pe una din ele.... ramanem acceasi entuziasti si pasionati.....

Link spre comentariu

gauri prea mici pentru electrolitici).

Intr-adevar ptr. electroliticii mai mari e o problema cu plantatul pe cablaj.

Am rezolvat cu o pila fina de unghii cu care am pilit nitel piciorusele pana au intrat in gaurici.

Link spre comentariu

Intr-adevar ptr. electroliticii mai mari e o problema cu plantatul pe cablaj.

Am rezolvat cu o pila fina de unghii cu care am pilit nitel piciorusele pana au intrat in gaurici.

Cam multa munca... eu am marit pur si simplu gaurile, cu un burghiu de 1mm. Acelasi lucru si pentru strapurile de la masa de putere.

Link spre comentariu

• 8 months later...

Detalii, exemple - pe PM

salut!

am de facut si eu un senzor capacitiv de nivel si nu stiu sa-l realizez practic...am gasit o schema pe net pt un astfel de senzor...o sa atasez schema sa te uiti pe ea...si daca poti sa o faci vorbim.astept un raspuns!

senzor_capacitiv_de_nivel.pdf

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
Vizitator MIH

Detalii, exemple - pe PM

Stimate Domn, doresc amanunte despre oferta dvs. pe baumtech@yahoo.com. Cu stima MIH.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock