Sari la conținut

kilometraj dat inainte

ovix

Postări Recomandate

am tot cautat pe diferite forumuri si nu am gasit nimik....

tatal meu e sofer ... si ar vrea printr-o metoda care sa nu lase "urme" sa dea kilometrii inainte la un vw...

stiti cumva vreo schema funtionala?

va multumesc frumos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa dea kilometrii inainte

Inainte nu este greu,dar eu cred ca vreti inapoi,pentru a nu se vedea ca a rulat in plus.Daca chiar doriti sa-l dati inainte si nu inapoi,puteti cupla cablul de kilometraj(daca nu are sigiliu) la un motor de aeroterma.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

nu ar fi mai bine sa fie cinstit tatal tau? cat de departe crezi ca va ajunge cu minciuna?

iti trebuie un cablu ODBII -usb si softul de la VAGCom

cauta pe google si pe forumuri de VW

RR

am tot cautat pe diferite forumuri si nu am gasit nimik....

tatal meu e sofer ... si ar vrea printr-o metoda care sa nu lase "urme" sa dea kilometrii inainte la un vw...

stiti cumva vreo schema funtionala?

va multumesc frumos

Link spre comentariu

iti trebuie un cablu ODBII -usb si softul de la VAGCom

Da,daca este cu computer de bord,solutia mea era pentru cele cu ceas electromecanic.Am aceasi parere despre corectitudine,daca vrea sa castige mai mult tatal Dl-ui,ar trebuie sa gaseasca o alta cale.

Link spre comentariu

daca e vorba de o masina cu kilometraj cu sistem tahografic cuu diagrame e faci cum a zis domnul miron , nu este nici un sigiliu! dar trenuie sa aiba mare grija sa nu scape viteza de sub control! viteza trebuie urmarita sa nu depaseasca 90km/h pt ca se va distruge limitatorul la acest tahograf! viteza o puteti tine sub control cu o bucata de cauciuc care actioneaza ca o frana... in cazul aparatelor tahografice cu card situatia se complica pentru ca acesta sontine si un circiut de localizare (un fel de gps) care este urmarit de directorii firmei si daca vor aparea niste km in plus s-ar putea sa fie dat afara + o amenda destul de marisoara de la A.R.R pentru ca ati umblat la acest sistem...

in cazul kilometrajelor normale se aplica regula descrisa la pct 1 dar limita de viteza poate fi alta daca vitezometrul permite asta!

cu stima, DJ Vady

Link spre comentariu

nu este nici un sigiliu!

Sigiliul este o sarma cu capsa de plumb care impiedica(daca nu este rupt,deci desigilat) rotirea piulitei olandeze care fixeaza cablul de aparat(idem la cutia de viteze),nu cred ca nu are sigiliu,pana si Dacia 1300 avea,pentru a nu se putea intervenii prin scoaterea cablului si astfel aparatul sa nu mai inregistreze.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

tatal meu lucreaza si el pe t.i.r. si stiu destul de clar care e treaba ... este sigilat doar acel senzor , capsula care da impulsuri catre tahograf, nu mai este cu cablu cu sufa acum... este totul in sistem digital! este senzorul respectiv nu este sigilat fatza de cutia de viteze! doar capsula este sigilata ca sa nu se poata modifica parametrii de inregistrare

Link spre comentariu

la VW e folosit senzorul de ABS, daca-l deconectezi ECU scrie in log ca a fost deconectat si afiseaza la bord o eroare, ca sa stergi eroarea iti trebuie cablul ODB II si softul. Ma indoiesc ca cel ce a postat inital vorbeste de o masina cu tahograf.

RR

Link spre comentariu

• 6 years later...

cum dau kilometri inainte la un renalut master cu tahograf mentionez ca doar tahograful arata km total bordul imi arata doar km pana la  999 dupa aceia se rezeteza la 0

Editat de vermorel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock