Sari la conținut

Scheme diverse.

SIG

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
am o intebare aveticumva schema unui generator de frecventa de 15000Hz audio

un hobi, ce-ati zice daca noi am fi raspuns la intrebarea dv cu "Avem!" si atat! Ca doar asta ne-ati intrebat concret si direct. Ati primit, totusi atatea raspunsuri diferite pentru ca intrebarea a fost destul de neprecisa si pe de alta parte sunt multi colegi amabili si capabili sa va ajute dar n-au stiut exact ce doriti de fapt. Incercati sa retusati intrebarea si veti fi uimit cate oferte veti primi.

PS Si eu as avea ce va trebuie, dar sunt multe variante.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un alt site interesant cred eu este urmatorul ! :091:

http://www.zen22142.zen.co.uk/schematics.htm

Bun link-ul acesta, am si gasit deja ceva. Pentru amanunte vedeti la "Despre schema as vrea sa stiu....? " Poate ma ajutati cu ceva.

Se apropie 28.....Dati-mi o palma sa imi revin !]

Despre "palma" solicitata, nu va faceti griji ca nu-i nevoie, este un proces tranzitoriu cu factor mare de atenuare si din asta se revine la normal destul de repede, din pacate, chiar prea repede ; asa au patit si bunicii nostri. Rugati-va sa dureze totusi cat mai mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock