Sari la conținut

Amplificator audio cam de 20w

BOBO

Postări Recomandate

va rog frumos daca ma puteti ajuta cu o schema de amplificator audio cam de 20w, cu mos-feturi.scheme am mai gasit io dar nici una nu se alimenta la 2*22v,asta este singura conditie..alimentarea...alt traf nu am...multumesc anticipat.

PS. transformatorul are 100w,2*19v alternativ......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va rog frumos daca ma puteti ajuta cu o schema de amplificator audio cam de 20w, cu mos-feturi.scheme am mai gasit io dar nici una nu se alimenta la 2*22v,asta este singura conditie..alimentarea...alt traf nu am...multumesc anticipat.

2x22, Vcc sau Vca ?

Link spre comentariu

Un exemplu de schema pe care am realizat-o si care mi-a placut cum se aude este asta. Tensiunea de alimentare este de +/-33VDC, puterea aprox. 25W in 8 Ohmi, THD=0,01%.

mosfet_25W.pdf

P.S. Ar trebui totusi precizat daca cei 2x22V sunt in curent contiunu sau alternativ.

Observatie. Te rog sa modifici denumirea topicului cu un nume mai relevant, ca de exemplu: Amplificator 20 W iar la descriere poti sa treci "Am nevoie de o schema".

Link spre comentariu

multumesc mult ptr schema....chiar m-am apucat de cablaj astazi...maine cand vin de la scoala termin ampu".Eu consider k 2x25w/8 ahmi este perfect pentru o camera normala...MULTUMESC MULT.. :091: VA RAMAN DATOR..

Link spre comentariu

• 3 years later...

Un exemplu de schema pe care am realizat-o si care mi-a placut cum se aude este asta. Tensiunea de alimentare este de +/-33VDC, puterea aprox. 25W in 8 Ohmi, THD=0,01%.

mosfet_25W.pdf

P.S. Ar trebui totusi precizat daca cei 2x22V sunt in curent contiunu sau alternativ.

Observatie. Te rog sa modifici denumirea topicului cu un nume mai relevant, ca de exemplu: Amplificator 20 W iar la descriere poti sa treci "Am nevoie de o schema".

Pe 2 boxe care are au fiecare 35W / 6 Ohm cum se comporta acest amplificator ?

P.S. Aceasta schema este pentru un sigur canal presupun nu ? Deci trebuie sa faci 2 astfel de placi!?

Editat de Tibi B
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock