Sari la conținut

MicroSD adapter

SIG

Postări Recomandate

Am luat candva un MicroSD card de 4GB iar la pachet mai erau si doua adaptoare pentru el.

Legat de aceste adaptoare, pot sa va spun ca am incercat sa folosesc unul dintre ele la aparatul foto. Am montat in aparatul foto adaptorul cu microSD-ul in el, insa nu mi l-a recunoscut. Am incercat azi sa il bag adaptotul intr-un MP3 player si tot nu il vede.

M-am dus la magazinul de langa mine, de unde am luat microSD-ul + adaptoarele, si le-am spus povestea.

Ei mi-au spus ca aceste adaptoare sunt destinate doar pentru cititoarele de carduri, nu pentru folosit in aparate care necesita SD card. Am stat putin cam interzis, adica nu-mi venea sa cred, dar i-am multumit totusi pentru lamurire.

Va intreb insa pe voi, m-a prostit baiatul la magazin sau chiar asa o fi ? Mie imi pare ilogic ca adaptoarele sa fie destinate doar pentru cititoarele de carduri (stiti voi, cele care se folosesc la descarcarea continutului cardurilor in calculator) si sa nu le poti folosi in diferite device-uri.

Mersi.

P.S.

Ca sa fie mai clar despre ce vorbesc, atasez o poza cu microSD si adaptorul in cauza.

post-5-1253636073_thumb.jpg

Editat de SIG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei mi-au spus ca aceste adaptoare sunt destinate doar pentru cititoarele de carduri, nu pentru folosit in aparate care necesita SD card. Am stat putin cam interzis, adica nu-mi venea sa cred, dar i-am multumit totusi pentru lamurire.

Asta am auzit si eu, dar nu pot sa spun ca este 100% adevarat.

Sa citim si parerilor altor utilizatori.

Numai Bine

Link spre comentariu

nare logica la mine de ce merge.....am card microSD si intra in adaptor miniSD pentru telefon n73 si merge , am card microSD si adaptor SD si merge la aparat foto......acuma nu stiu ce sa zis..... nu o suprota cardu sau device tau...... dar nu prea cred

Editat de trax
Link spre comentariu

• 4 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock