Sari la conținut

Recomandare Boxe sau sistem audio 5.1

D@NNY

Postări Recomandate

Salut...Am o nelamurire si nu stiu care ar fi cea mai buna solutie. Am de gand sa imi cumpar un sistem audio 2x.. sau 5.1.

M-am gandit la:

- un sistem intervision (SISTEM 5.1 RADIO AM/FM INTERVISION HT1200/SP613)

- la un set de boxe pasive cu amplificator vlliodor 2x150w 6ohm(vanzatorul de la magazin mi-a spus ca ar scoate cam 100w reali boxele) http://paulsky168.en.ec21.com/Home_Theatre...36_3538754.html

Momentan am boxe jazz 2x40w dar nu prea sunt multumit de sunet(am impresia ca este statia stricata, sau are ceva) si as vrea ceva mai bun(sunt mare imparimit al muzicii de club si as vrea un sunet cat de cat bun):d

bugetul este de 1100lei maxim

Daca aveti alte recomandari le astept cu placere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sistemele audio 5.1 sunt utile doar daca intentionam sa le folosim si la vizionat filme sau in jocuri, in rest e suficient un sistem stereo "performant". In functie de ceea ce urmariti sa faceti cu sistemul propriu va pot recomand ce anume e mai potrivit sa cumparati. Spre exemplu, in casa e bine venit un sistem 5.1 sau 6.1 Home Cinema pentru vizionat filme, de putere "redusa" si un sistem stereo mai puternic, special pentru "party-uri".

Marea problema astazi este faptul ca se incearca sa se mixeze rostul celor doua tipuri de sisteme audio, mai mult din motive financiare, iar rezultatul obtinut este de cele mai multe ori derizoriu.

Incercati sa va hotarati ce urmariti sa obtineti cu sistemul audio si de abia dupa aceea putem discuta de o... solutie.

P.S. Bugetul dvs. e mult mai potrivit pentru un sistem audio Home Cinema decat pt. un sistem stereo "performant" de putere.

Numai Bine

Link spre comentariu

In primul rand vreau sa precizez ca ar fi mai mult pentru party...

Si inca ceva, nu v-ati dat cu parerea despre acele boxe - costa 700lei perechea vlliodor(sunt 2x150w 6ohm)

si un amplificator pt ele cam 500lei 2x100w

Se merita???

Alte pareri?

Editat de D@NNY
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock