Sari la conținut

Probleme la consola frontala Genius 5.1 SW-HF 5005

Postări Recomandate

sal tuturor.am si eu o problema la sistemul meu audio Genius 5.1 SW-HF 5005. de curand mi s-a ars siguranta si nu mai intra curent electric in el.am schimbat o si acum totul e ok, numai ca nu stiu prin ce minune unul din butoanele frontale (TV) a intrat inauntru si nu il pot scoate.as dori sa stiu cum pot da jos consola frontala. am desfacut suruburile de la spate insa nu pot accesa din interiorul incintei butoanele..nu sunt suruburi, nici cleme, nimic.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2372-probleme-la-consola-frontala-genius-51-sw-hf-5005/
Distribuie pe alte site-uri

Daca este acest model:

post-5-1252937956_thumb.jpg

atunci masca din fata are patru picioare in colturi ce intra in niste locasuri facute in cutia subwooferului.

Aceste picioare sunt cam prinse cu aracet si poate fi destul de greu din aceasta cauza sa desprinzi masca de plastic.

Inainte insa de a trage voiniceste de masca vezi ca trebuie scos butonul mare de volum si in interior este un surub care fixeaza si el masca de boxa. Deci incepi cu el. Apoi cu un cutit mai lat incepi incet, roata roata,sa desprinzi masca de cutie (nu cu varful ci cu taisul).

Succes.

Editat de SIG

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock