Sari la conținut

difuzoare

mistretalex

Postări Recomandate

salut.....sunt nou pe aici si daca nu am scris unde trebuie va rog sa ma scuzati...

am si eu o nelamurire....vreau sa imi iau si eu 2 difuzoare de bass...si nu stiu care sunt cele mai bune.Membrana din ce trebuie sa fie din plastic, cauciuc,metal sau carton...:-??

daca mati putea ajuta cu o parere as fi foarte recunoscator

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Este imposibil sa faci o caracterizare a difuzoarelor dupa materialele din care sunt construite . Depinde de aplicatia la care se vor folosi si de banii de care dispuneti pentru ele . Este insa foarte important de cine sunt produse , va recomand sa cumparati difuzoare produse de o firma cat de cat cunoscuta si aveti grija sa aiba parametrii ts masurati .

Link spre comentariu

pai eu vreau sa le folosesc acasa.....sa fac 2 boxe......

dar niste difuzoare cat de cat bune adica sa dea si bass si vibratiii.....din cate am auzit eu cele mai bune sunt acelea cu membrana tip acordeon de la PowerAudio sau selenium....este adevarat?

eu am 2 boxe facute cu 2 difuri de medii si doua de bass.Acele difuri de bass sunt de 25 de cm si dunt BM25250.....da pot sa zic ca scot mai mult vibratiii dar bass mai putin.....ele merg la melodii de "strada" sa zic asha care scot vibratii dar la un house sau eu stiu niste muzica de petrecere nu prea dau randament....

Editat de mistretalex
Link spre comentariu

dar niste difuzoare cat de cat bune adica sa dea si bass si vibratiii.....din cate am auzit eu cele mai bune sunt acelea cu membrana tip acordeon de la PowerAudio sau selenium....este adevarat?

Acestea sunt mai degraba difuzoare pro , nu le-as recomanda pt casa , iar PAudio si Selenium sunt entry-level .

Pentru casa as recomanda un difuzor hi-fi nu unul pro , cu membrana de carton si garnitura de cauciuc. Trebuie avut in vedere ca in incinta acustica creata sa nu aveti goluri in frecventa redata . Puteti gasi asemenea difuzoare si la firmele mentionate de dumneavoastra .

Poate daca ne-ati spune in ce buget va incadrati v-am putea ajuta in alegerea lor.

Link spre comentariu

nu neaparat sa le fac pentru casa.....sa mearga si la petreceri in sali de dans sau in aer liber etc..

si nu stiu cam ce difuri sa imi iau....si cu bugetu hmmm nici prea scumpe da nici prea ieftine....

eu am gasit asa un difuzor care imi place...uitati 10MB3P...dati copy si paste pe google si il vedeti

ce ziceti este bun de bass si in aer liber si in casa??

multumesc

Link spre comentariu

salut

am fost si m-am interesat de difuzoare...

am gasit 2 difuzoare ku membrana din fibra si a mai spus cv da nu mai retin si suspensia este umflata tare pe dinafara.....ce parere aveti:-? ???

eu cred ca sunt difuzoare care dau mai mult vibratii si cu cat cresc volumul se aude basul tonc tonc, si in aer liber nu prea dau randament....ce ziceti este asa sau am insel??

http://i27.tinypic.com/1iztpt.jpg uitati asa sunt difuzoarele..... dati copy si paste pe google sa vedeti

va multumesc

Link spre comentariu

Salut,

ai ascultat boxele alea ?

boxa are un separeu din PAL intre difuzoare ? Daca nu are, e naspa, adica.. s-ar putea sa ai dreptate:

eu cred ca sunt difuzoare care dau mai mult vibratii si cu cat cresc volumul se aude basul tonc tonc, si in aer liber nu prea dau randament

Toate cele bune

dan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock