Sari la conținut

litometru auto

molioa

Postări Recomandate

Cel rezistiv,cu indicatorul cuplat pe diagonala unei punti rezistive,la care una dintre rezistente este cea a sondei.

hai sa fiu mai clar: am un bus mercedes la care litometrul (aparatul) nu indica .sonda este buna,aparatul nu-l pot schimba de unul singur deoarece este in combinatie electronica cu inca 3 .Vreau sa-i adaptez un apart de masura litometru romanesc,de dacia,cu un circuit separat de bord,dar nu stiu cum sa fac circuitul cu sonda de la rezorvor.Am nevoie de o schema de legare a aparatului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai sa fiu mai clar: am un bus mercedes la care litometrul (aparatul) nu indica .sonda este buna,aparatul nu-l pot schimba de unul singur deoarece este in combinatie electronica cu inca 3 .Vreau sa-i adaptez un apart de masura litometru romanesc,de dacia,cu un circuit separat de bord,dar nu stiu cum sa fac circuitul cu sonda de la rezorvor.Am nevoie de o schema de legare a aparatului.

pfooai...adica daca are o rezistenta bobinata si un cursor pe ea?

pfooai...adica daca are o rezistenta bobinata si un cursor pe ea?

pot sa montez si o sonda de Dacia papuc si un litometru,dar tot nu stiu cum sa fac circuitul.

Link spre comentariu

Da si daca variaza rezistenta in functie de pozitia plutitorului.Schema de principiu a legari este aceasta,daca este punte rezistiva.

scuze...tot n-am inteles,vreau schema circuitului care cuprinde sonda ,aparatul si unde-i dau alimentarea.Adica un desen.

Da si daca variaza rezistenta in functie de pozitia plutitorului.Schema de principiu a legari este aceasta,daca este punte rezistiva.

exepmplu sonda de dacia papuc are doua fire,unu merge la ac si unu la bec de avertizare.

Link spre comentariu

Aveti deja indicatorul?Daca da,pe el aveti 3 borne(fara iluminarea lui) +12V,masa si una care pleaca la sonda.Daca-l aveti,atasati o poza cu bornele(spatele).

nu am indicatorul,voiam sa stiu daca s-ar putea realiza.Acuma am inteles ca se poate,am sa revin dupa ce imi cumpar unul cu poza daca nu ma descurc.Deci alimentarea circuitului se face direct in ap. de masura care este de fapt un ampermetru?

Link spre comentariu

Deci alimentarea circuitului se face direct in ap. de masura care este de fapt un ampermetru?

Da,toata puntea,care include si rezistenta sondei este alimentata in litrometru,a fost adoptata aceasta solutie pentru a nu aparea erori in functie de tensiunea momentana a instalatiei.

Link spre comentariu

Da,toata puntea,care include si rezistenta sondei este alimentata in litrometru,a fost adoptata aceasta solutie pentru a nu aparea erori in functie de tensiunea momentana a instalatiei.

multumesc pt. ajutor.am sa revin daca nu ma descurc cu detalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock