Sari la conținut

Achizitie copiator.

SIG

Postări Recomandate

Buna tuturor.

La clasa la baiat s-a hotarat ca ar fi utila achizitia unui copiator.

Am inteles ca nu mai sunt copiatoare de calibru mic, si ca le-a luat locul multifunctionalele (scanner+ copiator+ imprimanta).

Dat fiind ca intretinerea (refill, accesorii) este determinanta in alegerea unei multifunctionale, m-ar interesa daca stiti vre-un model de multifunctionala fiabila, cu pret in jur de 500 RON, si la care sa ii pot face eu, cat mai usor posibil, refill-area. (am inteles ca sunt tot felul de cip-uri sau sigurante blocatoare, care te obliga sa cumperi un cartus nou, si care costa nu gluma).

Multifunctionala poate fi exclusiv doar alb-negru.Deci m-as orienta mai mult inspre cele cu toner.

Mersi anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acela e scanner, mie imi trebuie copiator.

E OK si o multifunctionala, in ideea ca nu mai exista de achizitionat copiatoare mici, dar sa am acces facil la cartus pentru refillare.

Numai bine.

Link spre comentariu

Pretul e OK.

Problema determinanta insa este cat de usor se poate face un refill la acest model. Caut un model la care refillarea sa se poata face usor, fara sa dezmembrez tot cartusul in bucati. (plus cipul sau siguranta de protectie care poate bloca refillarea, chiar daca e facila).

In ultima instanta ma voi resemna cu refilare la punctele specializate in acest sens.

Editat de SIG
Link spre comentariu

Recomandarea mea: Samsung sau Cannon. La ambele marci refilul cartusului se face foarte usor (ma refer la multifunctionalele laser). Cel mai bun raport calitate/pret il are modelul Samsung SCX4521F, la un pret de aprox. 680lei:

http://www.emag.ro/multifunctionale/multif...f-a4--pSCX4521F

http://live.emag.ro/reviews/multifunctiona...CX4521F--r25257

Numai Bine

Link spre comentariu

Am sa studiez ce modele din aceste marci gasesc pe la magazinele de specialitate din oras.

Va tin la curent cand fac achizitia.

Mersi.

Numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock