Sari la conținut

Felicitari pentru articol:

dan_e

Postări Recomandate

Va salut,

As dori sa felicit TEHNIUM AZI si implicit administratorul donpetru pt. realizarea articolului - Cum controlează electronica eficienţa combustibilului ?

Tocmai am citit articolul, nu am cuvinte... nota 10.

Toate cele bune si sa va dea D-zeu multa sanatate. Sa ne mai onorati si cu alte articole.

Cu stima,

dan_e

Editat de dan_e
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc.

Din pacate nu stiu cat timp am sa pot, de unul singur, sa realizez articole pentru revista Tehnium Azi. Din acest motiv, trag un mare semnal de alarma, tuturor celor pasionati de tehnica, care vor sa rasfoiasca paginile online a revistei si sa citeasca articole si stiri unicat in media de profil din Romania. Am crezut ca aceasta actiune numita Tehnium Azi o sa starneasca interesul mai multor persoane care au mai publicat in vechiul Tehnium, dar dupa cum se vede NU a fost asa.

Repet, cum am spus si cu alta ocazie, cei care vor trimite articole vor avea la inceputul sau finele articolului specificat numele, localitatea si profesia (la alegere). Stiu ca ar fi fost mult mai frumos sa rasplatesc acei posibili autori cu o anumita suma de bani, dar din pacate, in conditiile actuale (chiar si de criza), acest lucru nu este posibil.

Ce as vrea sa punctez prin acest post? Am vrut va aduc la cunostiinta, tuturor membrilor comunitatii Tehnium Azi, posibilitatea, că incep?nd cu 1 ianuarie 2010 site-ul revistei Tehnium Azi sa intre in CONSERVARE - pe o perioada nedeterminata. Pana atunci, dupa cum imi permite timpul, o sa mai postez unul, doua sau trei articole, cel mai solicitat pana acum, fiind acela de constructie si proiectare a surselor in comutatie.

NUMAI BINE si inca o data multumesc pentru apreciere. hi.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock