Sari la conținut

tv cu problema

edy_mertz

Postări Recomandate

salut baieti...am si eu o mica problema, am un tv eurocolor care de vreo 3 zile a inceput sa dea semne de oboseala...adica isi cam pierde culorile vii...accentueaza o nuanta de galben iar cand il opresc ramane un punct luminos pe tub de marimea unei mingi de golf, care dispare cam in 5 minute. Din cate stiu eu ma gandesc ca ar fi tubul obosit, mentionez ca tv-ul are 8 ani.

Daca aveti vreo idee sau un sfat va multumesc anticipat . edy

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca se stinge cu punct si are si stralucirea slabita,duce la concluzia Dvs. tub "obosit", dar daca a fost nou acum 8 ani,mie-mi pare cam devreme.

Puteti incerca o regenerare.

Link spre comentariu

Avand in vedere ca acum nu gasiti decat LCD in jur de 800 de lei,poate merita.

macar lcd-ul n-are tub biggrin.gif

daca se "arde" vreun led...pun de unu de bricheta laugh.gif ...

da..asta e...mersi de ajutor...dar mai am o intrebare: oare poate fi din cauza unuia sau mai multor condensatori electrolitici care isi pierd capacitatea?

Link spre comentariu

macar lcd-ul n-are tub

daca se "arde" vreun led.

Dar nici leduri,daca nu va referiti la cele martor.

poate fi din cauza unuia sau mai multor condensatori electrolitici care isi pierd capacitatea?

Poate,dar fiind ambele simptome,stralucire redusa si stingere cu punct,suspect este cinescopul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock