Sari la conținut

Despre Herbalife

costi-o

Postări Recomandate

salutare tuturor,

-Am deschis acest topic,cu rugamintea,utilizatorii acestui forum care au folosit suplimentele alimentare herbalife sau cunosc persoane care au folosit,la ce concluzie au ajuns.Sotia vrea sa incerce si m-am gandit sa aflu si opinia celor care folosesc sau au folosit herbalife.

O zi buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest topic imi aduce aminte de o secventa in care eram invitat sa intru intr-un sistem MLM (multi level marketing) a carui produse de comercializare erau niste vitamine, si alte produse medicamentoase.

Am fost si la o prezentare. In pauza am intrebat cunostinta care m-a invitat daca aceste produse sunt avizate de Ministerul Sanatatii. (adica sa scrie "avizat" pe ambalaj)

Tipul nu mi-a putut da un raspuns afirmativ si in consecinta i-am spus ca imi pare rau dar eu nu ma bag in hora.

Deci, nefiind de vre-o specialitate din domeniul medicinii, ca sa inteleg cat de cat ce contin acele produse medicamentoase, plus lipsa avizului Ministerului Sanatatii, imi parea irational si imoral sa promovez si sa conving lumea de calitatea si beneficiile acelor produse medicamentoase.

Intr-un sistem MLM care comercializeaza parfumuri de exemplu pot intra macelari, pantofari, brutari, etc, dar intr-un sistem MLM care comercializeaza produse ingurgitabile, cu atat mai mult cele medicamentoase, nu pot concepe sa le vanda orisicine, cu o calificare alta decat cea medicala.

In fapt, eu as consuma produse medicamentoase doar daca scrie pe ambalaj "avizat de catre Ministerul Sanatatii" ( si nici asa nu este sigur ca nu are efecte secundare) si doar daca in prealabil am dezbatut putin subiectul cu medicul de familie, in vederea unei retete de administrare.

Numai bine.

Editat de SIG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock