Sari la conținut

DACIA SANDERO - o alternativa mai buna ca un LOGAN ?

donpetru

Postări Recomandate

As dori sa cunosc opiniile voastre legate de titlul acestui subiect. Am inteles, studiind legatura web de mai jos, ca modelul DACIA Sandero a fost si va fi fabricat undeva in America de Sud (inca nu sunt sigur daca va fi asimilat si de uzinele Dacia Pitesti). Din citite si auzite se pare ca modelul va fi o alternativa mai buna fata de DACIA LOGAN dar si mai scumpa. Cu cat, ramane de vazut.

http://www.leblogauto.com/2007/09/renault-...a-5-portes.html

Deci, ati cumpara acest model? Daca da, enumerati cateva motive care va fac sa va hotarati in privinta asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 years later...

Teoretic, in lipsa informatiilor reale, ne putem baza pe istoricul Dacia.

Masina ieftina si nefiabila, iar daca se fabrica in America Latina, asta nu poate fi decat semn al lacomiei, nu al calitatii.

Mentionez ca am schimbat niste Dacii, in timp de 26 de ani, cat am condus eclusiv asemenea autoturism, iar in prezent, folosesc un Logan al firmei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock