Sari la conținut

Corector de Volum+Ton cu TCA 55oo

GeoMar

Postări Recomandate

support.gif

M-am decis sa construiesc si eu un corector Volum+Ton cu circuitul TCA 5500 si as vrea si eu ceva pareri,sfaturi pentru realizarea lui. Am reusit sa desenez cablajul cu programul Sprint-Layout 5 (cred ca l-am desenat corect),dar pana la realizarea practica vreau sa stiu daca se merita efortul.

Acest corector vreau sa-l montez intr-un "batran" amplif A 350 care are potentiometrele cam uzate si care functioneaza (inca) rofl2.gif . Poate mai tarziu,ampliful,il modernizez si la partea de etaje finale.

Am atasat si Schema electrica,Cablajul si Partea cu componente.

Am totusi o nelamurire,la partea cu componentele NU reusesc sa "fac" sa se vada si pinii componentelor (de fapt gaurile ptr pini). Poate cineva a lucrat cu acest program (Sprint-Layout 5) si imi poate oferi ceva informatii.

Va multumesc anticipat pentru un eventual ajutor.

post-533-1250959726_thumb.jpg

post-533-1250959743_thumb.jpg

post-533-1250959755_thumb.jpg

Editat de GeoMar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era mult mai usor de verificat cablajul daca in partea cu dispunerea componentelor pe PCB postati si traseele circuitului imprimat. Nu ar fi rau sa faceti lucru asta, pentru ca in rest, nu va ramane altceva de facut decat sa-l realizati si sa probati montajul.

Aveam undeva printr-un sertar o versiune de cablaj cu TCA5500 care a functionat foarte bine, dar cum momentan nu dispun de un scanner si nici timp nu prea am pentru reproducerea acestuia intr-un program PCB, nu va ramane altceva de facut decat sa probati propria versiune. Sau... daca mai aveti rabdare, poate... poate reusesc zilele astea sa reproduc intr-un program, cablajul de care va spuneam (asta daca va intereseaza?).

Numai Bine

Link spre comentariu

Era mult mai usor de verificat cablajul daca in partea cu dispunerea componentelor pe PCB postati si traseele circuitului imprimat.

Am atasat poza asa cum ai spus 'donpetru'

Sau... daca mai aveti rabdare, poate... poate reusesc zilele astea sa reproduc intr-un program, cablajul de care va spuneam (asta daca va intereseaza?).

NU trebuie neaparat ca sa-l reproduci. Este suficient daca-l verifici si imi spui daca e bine,sau nu este.

Am sa fac si cablajul,dar sa-l mai verific odata si eu,asta maine. morning1.gif

post-533-1250967934_thumb.jpg

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock