Sari la conținut

Device Electronic de la ZERO ???

dozzzer

Postări Recomandate

buna

este primul meu post pe acest forum si de la inceput vreau sa va zic ca nu sunt electronist dar am asa cat de cat idee

sunt inginer nepracticant ca specializare

dar am o idee care mie mi se pare buna si ce e mai interesant am prezentat in mare ideea mea cuiva din USA care este chiar in acest domeniul pentru care eu vreau sa fac acest device

persoana respectiva a fost foarte interesata

dar problema mare dupa cum se stie afacerile nu se fac asa din vorbe

si problema cu care m-a pus sa ma confrunt este de natura tehnica

ca sa va zic pe cat se poate sper sa ma fac inteles dar nici nu pot sa zic totul deschis aici

eu m-am gandit sa fac un device care implica din cate cunosc eu din punct de vedere hardware ... un procesor foarte mic de genul celor din componenta PDA-urilor / memorie gen memory stik de cativa giga / dispozitiv GPS / etc etc ... astea sunt de baza

vreau sa fac un dispozitiv destul de mic ceva de genul unei casti bluetooth care sa indeplineasca niste comenzi / functii

din ce am reusit sa ma informez in pasii pe care trebuie sa-i urmez :

- trebuie sa poriectez o schema / circuit electronic cu piesele hardware care vreau sa le folosesc in functie de ce vreau sa faca deviceul meu final

- trebuie ca acele piese hardware care vreau sa le folosesc sa le fac cumva sa se inteleaga intre ele sa comunice ca sa faca anumite operatiuni deci trebuie un soi de automatizare / programare Assembler / drivere / etc etc

- design finale estetic al carcaselor exterioare si si a altor functii imi inchipui un fel de sistem de operare care are o interfata desi nu video pe display dar tot trebuie sa existe anumite comenzi etc etc

toate astea eu trebuie sa le trec pe hartie si apoi de pe hartie sa reusesc sa fac un prototip ca apoi sa-l pot prezenta mai departe

NU vreau sa inregistrez ideea la OSIM Romania ca stim cu totii ce inseamna OSIM Romania ... brevetul / inregistrarea vreau sa o fac chiar afara in USA

acum nu stiu daca ma poate ajuta cineva dar incerc prin acest post macar poate ca cineva sa ma indrume pe calea cea buna

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inregistreaza-ti ideea (in ce tara doresti) dupa care contacteza o firma de proiectare cu experienta, semneaza un NDA (non disclosure agreement) cu firma respectiva, si daca va intelegeti la pret si specificatii faceti contract.

Din descrirea ta de mai sus e clar ca nu prea esti pe domeniul tau (dar nu e neparat un lucru rau) - dupa ce ai inregistrat ideea, probabil ca subestimezi cat efort implica asta (dar nu te descuraja) poti sa ma contactezi pe mail la www.adaptivedesign.ie, exact cu asta ma ocup.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock