Sari la conținut

Schema amplificator dogged sx1000

AllyMusic

Postări Recomandate

Buna ziua,de curand am achizitionat un amplificator dogged sx1000 ,a fost intr-o stare destul de nasoala dar l-am reconditionat.

Momentan merge impecabil doar in punte mi se pare ca se incazeste cam tare radiatorul in patrea trafului si doream o schema electrica pentru el sa imi arunc o privire.

O sa atasez si cateva poze mai jos si a-si dori cateva pareri despre acest model ,merita sa ma mai muncesc cu el ?

Ms anticipat.

post-1421-1250592414_thumb.jpg

post-1421-1250592427_thumb.jpg

post-1421-1250592540_thumb.jpg

Editat de AllyMusic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dogged sx1000 este o clona dupa o schema de amplif audio QSC, daca nu ma insel: seria USA (cauta la QSC pe site varianta USA cu 8 finali pe canal).

BAFTA smoking.gif

Am cautat si am gasit dar mai putin schema:( ms de sfat.

De curiozitate a folosit cineva acest amplificator in 2 omi ,cum se comporta?

Intradevar miron1947 acei condensatori se cunoaste o tenta usoara de umflare dar pe aparat par buni si cand dai cu degetul pe toti e aceasi denivelare numai ca aia nu mai au plasticul acela negru.Am zis ca o sa caut sa-i inlocuiesc dar momentan am vazut ca merge satisfacator amplificatorul.

Editat de AllyMusic
Link spre comentariu

Am zis ca o sa caut sa-i inlocuiesc dar momentan am vazut ca merge satisfacator amplificatorul.

Eu in locul Dvs. as inlocui tot sirul(cei 8),mai sus ati scris"doar in punte mi se pare ca se incazeste cam tare radiatorul in patrea trafului",deci nu este chiar satisfacator.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Eu in locul Dvs. as inlocui tot sirul(cei 8),mai sus ati scris"doar in punte mi se pare ca se incazeste cam tare radiatorul in patrea trafului",deci nu este chiar satisfacator.

Asta doream sa isi dea o parere cineva care o foloseste ,ideea e ca in partea trafului nu prea bate ventilatorul si ma gandesc ca si din cauza asta se incalzeste...

Link spre comentariu

in partea trafului nu prea bate ventilatorul si ma gandesc ca si din cauza asta se incalzeste...

Daca transformatorul,nu este sub dimensionat ca putere,doar finalii ar trebuii sa se incalzeasca.

P.S.

Nu vreau sa va necajesc,dar am impresia ca doar cutia este de la firma respectiva,in interior nu pare lucrat de firma.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Daca transformatorul,nu este sub dimensionat ca putere,doar finalii ar trebuii sa se incalzeasca.

P.S.

Nu vreau sa va necajesc,dar am impresia ca doar cutia este de la firma respectiva,in interior nu pare lucrat de firma.

Amplificatorul este facut in moldova , este aici o persoana care le construeste ,ceia ce tine de carcasa este facuta la uzina SIGMA tot in chisinau, in rest componentele sunt procurate de la piata universala denumita "PTICICA" Transformatorul este bobinat de mina si izolat cu izolenta, de aceia el poate sa nu coincida cerintelor necesare si poate sa se incalzeasca. Si mai sint nuante de acest fel. Insa asa in general amplificatorul suna normal , im 2omi nu este recomandat.Tranzistoarele finale sunt 2sc 5200 si 2sa1943, cine mai are nevoe de informatie referitor la amplificatoarele DOGGED sau FANTOM , PHANTOM si DAS, O SA INCERC SA VA AJUT,schemele nu le cautati pe internet ca nu o sa le gasiti , acesti producatori chiar sterg de pe tranzistoare si microcircuite TIPUL LOR. !!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Transformatorul este bobinat de mina si izolat cu izolenta, de aceia el poate sa nu coincida cerintelor necesare si poate sa se incalzeasca.

Chiar daca este bobinat de mana,nu trebuie sa se incalzeasca,daca nu este sub dimensionat.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  • 8 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock