Sari la conținut

Postări Recomandate

Am auzit si testat aceasta tehnologie pe pc si tv , si am ramas destul de impresionat . Ma gandesc ca ar fi interesanta incorporarea sa intr-un amplificator audio hi-fi , dar cautand nam ajuns la nici un rezultat . Deci v-as ruga daca aveti informatii/scheme/etc sa ma iluminati putin si pe mine :hi: . Multumesc!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2283-srs-audio/
Distribuie pe alte site-uri

Daca va ganditi sa incorporati aceasta tehnologie intr-un amplificator audio atunci ar fi bine sa stiti ca aceasta se poate implementa doar software. Dar pentru a face asta, inainte de toate, veti avea nevoie de o parte hardware constand la modul general din: convertoare ADC si DAC si un DSP. Totusi, din pacate, implementarea sa practica depaseste cadrul de desfasurare a unui electronist amator, secretul tehnologiei ramanand in programul propriu-zis.

Din cate stiu, SRS Audio Sandbox a fost introdus pe piata multimedia PC mai mult din necesitatea colorarii sunetului pe sistemele Home Cinema de putere redusa pentru PC. La puteri mari, importanta si imbunatatirea adusa de acest, sa-i zic plugin, este aproape inexistenta. Plugin-urile de acest gen sunt importante mai mult in jocuri, TV si mai putin in domeniul audio PRO (poate la inregistrari, dar ma cam indoiesc!).

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2283-srs-audio/#findComment-20923

Pana la urma dupa o cercetare mai amanuntita am reusit sa dau si de solutia de implementare , ramanand de vazut daca se gaseste undeva dsp-ul ( NJU26040-09D ) , desi speranta e slaba . O sa fie un proiect bun daca reusesc sa cumpar de undeva acest microprocesor. Daca aveti vreo idee in acest sens va rog sa mi-o comunicati . Multumesc!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2283-srs-audio/#findComment-20924

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock