Sari la conținut

Amplificatoare audio Blue Tech MA-500

leo_electro

Postări Recomandate

M-am chinuit de ceva vreme sa gasesc site-ul asta. Nu am incercat sa postez in alta parte pt. ca am vazut ca aici am primit raspunsurile cele mai bune si concrete - asa ca nu ma de dezamagiti, va rog! first.gif

As dori sa stiu daca e adevarata puterea debitata de amplificatoarele audio Blue Tech, in special modelul MA-500. Aceste amplificatoare sunt comercializate de o firma din Romania - nu dau nume ca sa nu fac reclama. Uitati si amplificatorul MA-500:

34q4luc.jpg

Nu am intrat pe forumul firmei ca mai mult ca sigur pateam ce am patit si cu filtru DNA. Asa ca nu am mai insistat.

punk.gif

Editat de leo_electro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator crriss

vrei adevarul sau un raspuns care sa te bucure ? daca poti sa il testezi si tu, ai nevoie de semnal sinusoidal, 1khz. sunt tonuri in format mp3 pe net care le asculti cu winamp, iar la iesirea amplificatorului conectezi o rezistenta de putere mare, de 4 ohmi. masori tensiunea pe rezistenta si vezi daca e atat cat ar trebui. pentru 500W la 8 ohmi tre sa ai 63V ef. si 90 peak. daca poti sa il desfaci, e si mai bine. desfa-l si masoara tensiunea de alimentare a etajului final. pentru puterea promisa tre sa fie min. +-110V, preferabil +-120V.

Link spre comentariu

Va salut

Am vazut acest amplificator intr-un magazin din Bucuresti si din ce am invatat si citit ici pe colo, daca ar fi sa ne luam puterea consumata declarata, puterea presupusa (2x850/4ohm / 2x500/8ohm) este total FALSA. Dar, asa cum spunea si criss mai sus, putem sa spunem cu certitudine ca nu scoate puterea declarata (sau garantata) de abia dupa ce il masuram. Pana atunci, restul sunt doar presupuneri.

Si inca ceva. Am auzit la cineva care a cumparat mai demult, parca seria MA-600, ca BlueTech seria MA sunt niste amplificatoare audio destul de reusite la cati bani costa. Sunt mai mult pentru semiprofesionisti, adica tineret dornic sa devina DJ si sa presteze servicii de sonorizare.

Toate cele bune

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

In "zona China" sunt diverse firme care produc electronice si electrocasnice sub diferite marci la cererea clientului. Multe din acest firme sunt capabile sa reproduca produse originale si unele chiar o fac, chiar daca fac acest lucru la o calitate incerta. Asa numita marca "Blue Tech" este si a fost lansata oarecum ilegal de o astfel de firma "chinezeasca". De ce spun ilegal? Deoarece marca Blue Tech exista in lume dar firma care detine aceasta marca in niciun caz nu se ocupa de fabricarea amplificatoarelor audio. Asadar, putem spune ca acel amplificator este "no name". As fi vrut sa gasesc un manual de utilizare pe internet dar din pacate... NU EXISTA. Este de la sine inteles de ce nu exista!

In ceea ce priveste puterea, facand o comparatie cu alte produse similare de care m-am lovit, puterea specificata ar trebui impartita undeva la 3 sau 4. Dar, pana la rezultatul final si concret, raman si eu la vorba dl.dan_e, citez: putem sa spunem cu certitudine ca nu scoate puterea declarata (sau garantata) de abia dupa ce il masuram. Pana atunci, restul sunt doar presupuneri.

P.S. In functie de bugetul disponibil ne alegem amplificatorul audio potrivit pentru sonorizare. Daca faceti parte dintr-o formatie atunci va recomand sa va orientati catre niste produse mai serioase, ca de exemplu: ECLER, QSC, Mackie, Dynacord etc.

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock