Sari la conținut

Primul TV solar complet autonom pentru 9 ore ...

arecibo38

Postări Recomandate

Ce parere aveti ?....primul televizor solar complet autonom pe care-l gasesc.

:D

http://www.lpelectric.ro/ro/products/diverse/diverse_ro.html

Se pare ca acest produs este doar inceputul unei serii de aplicatii directe in energia solara. Cred ca se poate extinde acest sistem cu alte lampi eficente sau kit-uri de iluminat, un televizor solar STV ( LCD Television), un laptop computer sau invertoare pentru a furniza 220V, etc.

Tv-solar_200x178.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator crriss
Ce parere aveti ?....primul televizor solar complet autonom pe care-l gasesc.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/diverse/diverse_ro.html

Se pare ca acest produs este doar inceputul unei serii de aplicatii directe in energia solara. Cred ca se poate extinde acest sistem cu alte lampi eficente sau kit-uri de iluminat, un televizor solar STV ( LCD Television), un laptop computer sau invertoare pentru a furniza 220V, etc.

Tv-solar_200x178.jpg

in afara de faptul ca e reclama, pot spune ca asa ceva a fost "la moda" acasa la mama lor (Pearl River Delta) acu 2-3 ani dar le-a trecut. dimensiunile uriase, randamentul prost si costul exagerat fac ca acest dispozitiv din categoria strutzo-camila sa fie dorit doar de cei ce nu au ce face cu banii sau nu au habar de matematica si de legile fizicii. sau poate s-a reinventat roata si eu nu m-am prins inca ?

m-am tot chiorat in specificatiile alea sa vad tensiunea si capacitatea acumulatorului, dar cred ca au uitat (mai mult sau mai putin intentionat) sa precizeze. poate ca unii nu stiu sa faca transformarea din KJ in Ah.

si ca sa intreb si eu asa ca un "necunoscator", cam cat poate sa consume un TV LCD de 15" si cat poate sa consume unul de 19" ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock