Sari la conținut

Need help. Editare video

betamax

Postări Recomandate

Imi fac si acum ucenicia intr-ale editarii video.

Problema : vreau sa "lipesc" doua ( trei, patru, n ) fisiere video (orice format, cu conversia m-am descurcat) ca sa obtin unul singur. Am incercat cu Avidemux, dar ori nu poate el, ori nu pot eu.

Deci, sugerati-mi un (alt) soft sau explicati-mi daca poate susnumitul sa faca asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci, sugerati-mi un (alt) soft sau explicati-mi daca poate susnumitul sa faca asa ceva.

Virtual Dub,daca sunt Avi(Divx,Xvid,cu conditia sa aveti instalate aceste codecuri).Daca sun scurte,puteti si cu Windows Movie Maker.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Ce tip de fisiere este ?

Fisierele trebuie sa fie de acelasi tip ca sa le poti uni (join).

Cu G-Spot poti inspecta tipul fisierului, codecul folosit la encodare, etc.

(In dreapta sus va scrie tipul fisierului video, sau fa un printscreen cu ce-ti afiseaza G-Spot sa vedem despre ce fisier e vorba).

Aici gasesti de downloadat G-Spot:

http://www.digital-digest.com/software/dow...sid=0&did=1

Sau mai este si Media Info, cu care poti inspecta caracteristicile video si audio ale fisierelor:

http://mediainfo.sourceforge.net/ro

Editat de SIG
Link spre comentariu

Un alt program potrivit ar fi Pinnacle Studio.

Daca fisierele sunt format DVD atunci poti folosi si programul DVDlab.

Numai Bine

Thank you, donpetru, but is "too much for my blood". Ma gandeam la ceva free, nu catsig bani din asta si nici nu sunt foarte pretentios.

Pt. SIG: Am spus ca stiu sa ma joc cu conversia fisierelor, pot fi de care tip vrea muschii mei.

PS: as dori un soft recomandat de cineva care l-a mai folosit, pentru ca s-ar putea sa nu ma dumiresc din prima (turatie mica) si sa mai cer detalii.

Link spre comentariu

Incearca Movie Joiner. Are o perioada de full trial cred.

Am testat sa unesc doua fisiere MPEG si mi-a iesit.

Sper sa-ti fie util.

http://www.bestshareware.net/movie-joiner.htm

Multam pentru intentie. Varianta trial nu este full, e limitata fisiere de max. 10 MB. Ale mele sunt mai mari.

Link spre comentariu

Multam pentru intentie. Varianta trial nu este full, e limitata fisiere de max. 10 MB. Ale mele sunt mai mari.

Da, am creat doua fisiere .mpeg mai mici de 10 MB si nu mi-a aparut limitarea.

Incearca varianta VirtualDub, daca ai fisiere AVI sau varianta VirtualDubMod daca ai fisiere .MPEG. (daca ai fisiere MPEG fisierul rezultat va fi tot AVI (DivX, Xvid, etc.))

Editat de SIG
Link spre comentariu

Nu inteleg de ce se fac atatea nazuri, varianta full, trial etc, cand exista// torrente. Nu e legal dar cred ca e legal pt. ca pana acum nimeni nu a cenzurat site-urile astea.

scratch_one-s_head.gif

Editat de titi
Link spre comentariu

Imi fac si acum ucenicia intr-ale editarii video.

Problema : vreau sa "lipesc" doua ( trei, patru, n ) fisiere video (orice format, cu conversia m-am descurcat) ca sa obtin unul singur. Am incercat cu Avidemux, dar ori nu poate el, ori nu pot eu.

Ai in windows (daca ai SO de la XP incoace) o "unealta" gata instalata si usor de folosit. Windows movie marker. Este un pic pretentios cu resursele hardware dar este f bun...

Pentru conversie poti folosi programul 'SUPER' ( e free ) este el un pic mai ciudat dar stie o gramada de formate iar fisierul rezulat la conversie poate avea multe setarii legate de rezolutie bitrate samd...

Editat de Bobby_TM
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Daca tii si la calitate si mai vrei sa-i faci putine modificari poti folosi Adobe Premiere , de preferat o versiune mai veche ( 6.0 se gaseste pe net 30 day shareware , insemnand ca merge doar 30 de zile , nu are nici o alta limitare ) . Daca te indrepti spre premiere ai grija ca inainte de instalarea sa sa instalezi ultima versiune de Quick Time . Te pot ajuta cu aproape orice in ceea ce priveste Premiere-ul .

De aici poti lua premiere http://www.soft32.com/download_315.html

iar de aici ultima versiune de Quick Time http://www.apple.com/quicktime/download/

Link spre comentariu

Daca te indrepti spre premiere ai grija ca inainte de instalarea sa sa instalezi ultima versiune de Quick Time . Te pot ajuta cu aproape orice in ceea ce priveste Premiere-ul .

Nu am prea lucrat cu Adobe Premiere, dar din start imi displace legatura inseparabila Adobe Premiere - Quick Time.

Link spre comentariu

Nu-mi plac in general exercitiile impuse. smile.gif

La ce imi foloseste Quick Time ? Poate ca Adobe Premiere exporta si in formate specifice pentru mobile devices-uri dar eu unul nu folosesc asa ceva si in consecinta QuickTime doar ma incurca. (am alt player pentru formatele AVI, DVD, sau MPEG-uri).

Editat de SIG
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock