Sari la conținut

amplificator radio frecventa

sinergicus

Postări Recomandate

Am incarcat o imagine cu un amplificator.Vad acolo mai multe piese care au specificata doar cifra nu si marimea (ohmi sau kilo)

1 Va rog sa imi spuneti ce valori au rezistentele din circuit care nu au nimic linga cifra sint de ordinul ohmilor sau kiloohmilor?

2.In stinga linga input, vad o rezistenta -parca 1300 -sint kilo sau ohmi?

3.Condensatorii saint polarizati?Ce valori au ? (micro,nano,pico farazi?)

Multumesc

amplificator.doc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 Va rog sa imi spuneti ce valori au rezistentele din circuit care nu au nimic linga cifra = ohmi

2.In stinga linga input, vad o rezistenta -parca 1300 -sint kilo sau ohmi?1300 ohmi=1,3Kohmi

3.Condensatorii saint polarizati?NU Ce valori au ? cei care nu au scris nimic sunt picofarazi,iar cei cu notatia 0,1 sunt uF(deci 100nF)

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Am incarcat o imagine cu un amplificator.Vad acolo mai multe piese care au specificata doar cifra nu si marimea (ohmi sau kilo)

1 Va rog sa imi spuneti ce valori au rezistentele din circuit care nu au nimic linga cifra sint de ordinul ohmilor sau kiloohmilor?

2.In stinga linga input, vad o rezistenta -parca 1300 -sint kilo sau ohmi?

3.Condensatorii saint polarizati?Ce valori au ? (micro,nano,pico farazi?)

Multumesc

Schema pare mai degraba a unui amplif video. Rezistoarele notate simplu au valoarea in ohmi. Cele cu "k" sunt kile. Condensatoarele de 0.1 (cuplaj intre etaje si decuplare alimentare) sunt micro, cele de 100 (din emitori) sunt pico. Dar repet, ampliful, cu valorile din schema mere pana la cativa MHz (AM) max., sigur nu va lucra in FM, dar n-ai spus la ce il folosesti.

Condensatorii sunt nepolarizati.

LE: Vad ca iar mi-a luat-o Miron inainte.

Editat de betamax
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock