Sari la conținut

s.o.s. constructie boxe

Postări Recomandate

va salut,am nevoie de ajutorul dumnevoasra:

1.am realizat o cutie pt diful acela rominesc de 30cm. de V=34litri.este prea mic volumul daca dau drumul mai tare se pierde basul,huruie.

2.unde sa pozitionez tunul de bas:in spate sus,la mijloc,sau in fata jos,?

3.daca inclini panoul frontal cu diful la 35 obtii un bass mai puternic?

4.panoul din spate este bine sa fie la aceasi gosime cu restul sau mai subtire sa vibreze la bass(parerea unora)?

5.daca transpun un proiect la plesneala cu diful meu,un subwofer care in loc de tunul clasic are fante de aer in fata jjos 6x11,5x12,5; 3 gauri dreptunghiulare am vreo sansa sa iasa.

6.pe spatele difului scria 6ohmi ,12.5 w, Electronica.(referitor la topicul anterior)

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2248-sos-constructie-boxe/
Distribuie pe alte site-uri

1.am realizat o cutie pt diful acela rominesc de 30cm. de V=34litri.este prea mic volumul daca dau drumul mai tare se pierde basul,huruie.

Cat de tare,ce putere are amplificatorul?

3.daca inclini panoul frontal cu diful la 35 obtii un bass mai puternic?

Nu cred.

4.panoul din spate este bine sa fie la aceasi gosime cu restul sau mai subtire sa vibreze la bass(parerea unora)?

Nu este cutie de rezonanta,cutia(incinta) nu trebuie sa vibreze,cele mai performante incinte,au pereti dubli,cu nisip intre ei,sau mai performante,incastrate in zid.

6.pe spatele difului scria 6ohmi ,12.5 w, Electronica.(referitor la topicul anterior)

Este mica puterea pentru un difuzor de bas.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2248-sos-constructie-boxe/#findComment-20648

ce volum recomandati:80 l,85,100l

unde pun basul :frontal sau in spate?

Nu stiu,nu mi-au placut niciodata incintele bas reflex ca sonoritate si deaceea n-am abordat acest domeniu,dar poate acest articol in format PDF va ajuta.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2248-sos-constructie-boxe/#findComment-20658

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock