Sari la conținut

monitor lcd defect

pepy

Postări Recomandate

buna seara ma numesc stefan din greseala am alimentat monitorul la 20 volti si sa dus este marca fujitsu de 17 inchi este un circuit w78e62bp-40 care se incalzeste daca ma poate ajuta cineva multumesc mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna seara ma numesc stefan din greseala am alimentat monitorul la 20 volti si sa dus este marca fujitsu de 17 inchi este un circuit w78e62bp-40 care se incalzeste daca ma poate ajuta cineva multumesc mult

Fii mai explicit de unde 20 V ??? Cei ai facut cu el? Este monitor cu sursa externa cum sunt pe la laptopuri ?

Link spre comentariu

1. Mentionati clar modelul LCD ? Nu este suficient sa precizati doar... marca.

2. Intr-adevar, de unde "20V"? Ati utilizat o alta sursa de alimentare care nu era "compatibila" cu cea originala ?

Ar trebui sa clarificati intrebarile de mai sus.

Numai Bine

Link spre comentariu

1. Mentionati clar modelul LCD ? Nu este suficient sa precizati doar... marca.

2. Intr-adevar, de unde "20V"? Ati utilizat o alta sursa de alimentare care nu era "compatibila" cu cea originala ?

Ar trebui sa clarificati intrebarile de mai sus.

Numai Bine

da am folosit un stabilizator a functionat 2 zile apoi sa defectat din pacate sa marit si tensiunea de iesire la 24volti era defect semireglabilul din care reglam tensiunea post-4977-1247322056_thumb.jpgpost-4977-1247322030_thumb.jpgpost-4977-1247321998_thumb.jpgacesta este monitorul nu are nici o eticheta pe el

Link spre comentariu

da am folosit un stabilizator a functionat 2 zile apoi sa defectat din pacate sa marit si tensiunea de iesire la 24volti era defect semireglabilul din care reglam tensiunea post-4977-1247322056_thumb.jpgpost-4977-1247322030_thumb.jpgpost-4977-1247321998_thumb.jpgacesta este monitorul nu are nici o eticheta pe el

Acum inteleg... monitorul are sau a avut o sursa externa... iar in locul ei dvs ati pus alta sursa pe care ati reglat-o la 20 V necesari monitorului... insa prin defectarea acesteia sau o manevra gresita ati supravoltat monitorul...

Ceva asemantor am facut si eu pt un prieten doar ca monitorul lui se alimenta cu 12 V... in locul sursei am tras un cablu din unitatea centrala de pe sursa acesteia...

Link spre comentariu

Un sfat, tardiv pentru pepy dar poate util pentru altii:

Cand alimentati dispozitive sensibile si scumpe NU folositi surse improvizate, mai ales in cazul in care sunteti incepatori, pentru ca atunci nu stii ca nu stii.

Ceva asemantor am facut si eu pt un prieten doar ca monitorul lui se alimenta cu 12 V... in locul sursei am tras un cablu din unitatea centrala de pe sursa acesteia...

Solutia lui Bobby e ceva mai buna (desi nu o recomand) pentru ca sursa calculatorului e mai sigura si mai fiabila, trebuia doar sa fii atent sa nu incurci galbenul cu negrul la jack-ul de alimentare.

Link spre comentariu

• 2 months later...

De ce nu o recomazi ? Improvizatia facuta de mine are 4 luni si monitorul merge impecabil... Intre sursa de PC si monitor am pus 2 diode de 3 A in paralel plus un condensator de 6800 uF... o tensiune asa buna cred ca nici sursa lui orginala nu oferea... :yahoo:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock