Sari la conținut

CABLAJ IMPRIMAT

victor postolachi

Postări Recomandate

Am o intrebare catre utilizatorii acestui forum care sunt din Rominia , este vreo firma care ar putea sa realizeze cablaje la comanda, adica sa scrie numerotarea componentelor pe cablaj si toate cele necesare ca de exemplu in foto de mai jos etc. VA ROG MULT, MULTUMESC!!!!!!!!!!

post-3767-1246559278_thumb.jpg

post-3767-1246559313_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o intrebare catre utilizatorii acestui forum care sunt din Rominia , este vreo firma care ar putea sa realizeze cablaje la comanda, adica sa scrie numerotarea componentelor pe cablaj si toate cele necesare ca de exemplu in foto de mai jos etc. VA ROG MULT, MULTUMESC!!!!!!!!!!

Cred ca ai uitat sa pui poza cu fata plantata (cu componente).

Cel mai aproape de tine este Electra Iasi, dar nu stiu daca face unicate sau serii mici. Cauta cu Gogu site-ul lor si intreaba-i, n-ai ce pierde.

Link spre comentariu

Vizitator crriss
Suze ca nu am mentionat, vreau sa fac o cantitate mare de cablaje cam vreo suta de bucati!!!!!! MULTUMESC!!!!!!!!!

ce dimensiune au cablajele ? ce fel de material vrei sa folosesti ? FR-4, hartie presata, pertinax, etc. ce grosime sa aiba stratul de cupru, ce fel de acoperire, staniu, bare copper, HASL. daca imi dai detaliile astea iti pot spune pretul. calitatea si pretul mai bune decat la oricare fabrica din romania.

Link spre comentariu

Vizitator crriss
1.dimensiunile: 20cm pe 8,5cm

2.material: steclotextolit

3.grosimea foliei:nu am calculat

4.acoperirea: nu stiu cum se numeste insa culoarea e verde

pret pentru cantitatea de 100 buc. 200x85x1.6mm sticlotextolit FR-4 grosime cupru 35um (1oz) solder mask verde bottom, silk screen alb top, pret 2.58 euro bucata. la asta se adauga setup cost 37 euro si transport. daca esti interesat discutam pe pm.

Link spre comentariu

Vizitator crriss
Criss , mai am o intrebare, cea mai mica cantitate, cite bucati cuprinde, si scriemi vreo adresa unde am putea sa discutam

100 buc la pretul asta. minim 50, dar pretul e mai mare pe bucata. adresa de mail aceeasi ca username-ul meu pe gmail.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock