Sari la conținut

HardisK 10.000 rpm.

SIG

Postări Recomandate

Peste un an va fi probabil 400 Ron.

Asta cam asa este, va mai aduceti aminte ce scumpe erau HDD-urile cu SATA cand au aparut?

HDD-ul meu are 250Gb si 7500 rpm si i-am pus un cooler pt. ca se incalzea. Sunt curios cum se comporta cele care au 10000 rpm ? Cu atat mai mult cu cat componentele care au piese in miscare se cam defecteaza primele.

Eu oricum prefer capacitate mai mare la un HDD, la viteza normala si pret jumatate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Seagate produce harddisk-uri de 15000 de ture de vreo 7 ani, dar sunt foarte scumpe si se folosesc la server-e. Am la serviciu 6 bucati SCSI, puse pe raid 5 intr-un server Intel. Trei dintre ele sunt de 6 ani. Server-ul nu s-a oprit niciodata de la instalare si merge nonstop. Am pus pe el Windows 2000 server cu licenta. Acum doi ani am mai adaugat inca 3 hard-uri de 146 Gb pentru a creste capacitatea de stocare. Western Digital a produs in trecut si ea hard-uri SCSI, dar nu a avut vanzari si au inchis divizia SCSI. Apoi proiectantii de acolo au pus la harddisk-ul SCSI o interfata SATA si i-l vand la un pret mai mare. Dar de 15000 de ture, ei nu au fabricat niciodata. Si Seagate ofera 5 ani garantie la toate hdd-urile sale. Intrebati la firme de calculatoare sa vedeti ce retururi au. Seagate sunt rare pe la garantii dar WD este full.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock