Sari la conținut

incinte acustice cu DELTA 15 LFA

corneillus

Postări Recomandate

salutare!!! sunt nou pe forum asa ca daca am gresit ceva va rog sa ma scuzati, si promit ca o sa ma corectez pe viitor.am si eu o mare rugaminte la cei mai avizati ca mine. detin o pereche de difuri delta 15lfa si as vrea sa imi construiesc home made niste incinte acustice din care sa scot cam aproape tot ce se poate scoate de la aceste difizoare.am incercat cu winish beta dar am renuntat ca mi-a dat niste dimensiuni mult prea mari ale incintei , nu mai retin exact dar aproape de vreo 300 litri volum, inaltime 1.40 m, si am renuntat. vreau totusi ceva cu dimensiuni mai domestice, cahar daca mai sacrific intru catva rasp la frecvente joase.parametrii t/s se sasesc usor pe net asa ca nu o sa mai incarc inutil pagina. cum as vrea eu sa arate boxele:-bass reflex-pe 2 cai-vreau sa le folosesc la sonorizari-cutiile vreau sa le confectionez din pal nemelaminat de 18 mm pe care vreau sa le mochetez.multumesc amticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

WinISD ti-a dat volumul ideal, pentru un raspuns liniar al incintei.

Trebuie sa faci compromisul gabarit versus cum se aud boxele.

In WinISD poti modifica gabaritul, urmarind raspunsul in frecventa al boxei si reduci gabaritul pana la o limita rezonabila a raspunsului in frecventa.

Numai bine.

Editat de SIG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock