Sari la conținut

Caut schema incarcator acumulatori de 1,5V

dan_e

Postări Recomandate

Va salut,

Am vazut in comert niste incarcatoare pentru baterii R6 de 1,5V dar erau cam scumpe (80...130lei bucata). M-am gandit ca nu ar fi rau sa confectionez unul si as dori sa stiu daca ma ajunge mai ieftin ? Si daca ma ajunge, as dori niste scheme. Am vazut ca cele din comert pot incarca si 4 baterii o data, avand un timp de incarcare de vreo 5 ore. Care ar fi schema care sta la baza acestor incarcatoare ? Ati mai desfacut ?

Astept raspunsurile voastre si

Toate cele bune

dan_e

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O schema care v-ar putea fi de ajutor:

http://www.belza.cz/charge/big.htm

Atentie: se recomanda utilizarea schemei cu numai cu patru acumulatoare. Nu e recomandat sa incarcati un acumulator sau doua (trei poate).

Schema de mai sus se poate foarte usor modifica sa poata decupla individual fiecare acumulator din cele 4 atunci cand s-au incarcat. Deci, nu neaparat se pot incarca toate patru o data. As spune ca este un dezavantaj al schemei ca nu permite acest lucru.

In ceea ce priveste costul de realizare a unui incarcator pe baza schemei de mai sus, oricum este sub cei 80lei de care spuneti.

Numai Bine

Link spre comentariu

E mult mai rentabil sa faci schema aia. De multe ori m-am lasat pagubas atunci cand nu am gasit sa fac o caracasa frumoasa montajului asemenea celui din magazin. Stie cineva vreo posibilitate de realizare usoara a carcaselor din plastic? Sunt firme care se ocupa in Romania de asa ceva?

:hi: excl.gif

Editat de titi
Link spre comentariu

Stie cineva vreo posibilitate de realizare usoara a carcaselor din plastic?

O solutie ar fi modelare la cald(apa fiarta,suflai) si lipire,cu material obtinut din tavi/cutii din material plastic.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock