Sari la conținut

Deja m-am enervat

betamax

Postări Recomandate

E o problema cu afisarea posturilor. Sunt log-at, autentificat, masurat, parolat, neprotejat, si, dupa ce scriu un post mai lung, imi apare eroare de autentificare. Si-atunci zic si eu de mama (nu a mea), dar nu ajuta.

A patra oara (din cinci posturi) intr-o saptamana e mult, pentru mine.

Editat de betamax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Perioada de autentificare in forum este limitata la 3600secunde din motive de securitate. In acest interval de timp IP-ul este stocat in baza de date MySQL si mentinut acolo atat timp cat calculatorul de pe care lucrati "mentine active cookie-urile" in memoria temporara creata de windows-ul personal, mai exact de browser-ul web. La inceputul acestui an am avut probleme cu windows-ul si programele aferente, inclusiv Firefox, si mi s-a intamplat si mie acest lucru (scris de @betamax mai sus). Dupa reinstalarea windows-ului si a aplicatiilor proprii, problema nu a mai persistat.

Totodata, internetul este o conexiune intr-o retea care consta in interconectarea calculatorului cu server-ul furnizorului de servici web si cu unul sau mai multe servere din datacentere (care au stocate site-urile web). Asa cum in electricitate sunt fluctuatii de tensiune si in vastul internet pot apare... intreruperi ( e suficient o milisecunda sa va reseteze cookie-urile sau eventual un bot de spam - de unde si erorile aparute in navigare).

Oricum, ca sa fiu 100% sigur ca nu este o problema de server, am sa fac o verificare de rutina a setarilor in cursul zilei acesteia. Pana atunci (adica pana voi termina ce trebuie verificat), as dori sa stiu daca si alti utilizatori a forumului s-au lovit de aceasta problema.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock